Vučić: U moje rušenje uložili milijarde evra

Vučić: U moje rušenje uložili milijarde evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je svako sa Zapada ko kaže da je protiv promene granica „okoreli prevarant“, koji po svaku cenu želi da uništi Srbiju.

Ja sam na kraju mandata i ono što sam govorio rekao sam milion puta, ali oni nisu naučili da im neko u lice govori istinu i da se ne plaši za svoju sudbinu, rekao je Vučić za TV Prva.

Šta će, da ulože više novca u moju smenu? Desetine, stotine miliona evra, milijarde ste uložili protiv mene, pa šta? I da sme smenite, suština je da li govorim istinu, kazao je Vučić.

Sada reč o predstojećem samita Brdo – Brioni, za koji su mi poslali predlog zaključaka u kojima stoji da se svi zajedno protivimo promenama granica, ali ja sam dao amandman i sad je to za njih pakao, ilustrovao je Vučić.

Svi se saglasili oko toga, a ja sam dodao nešto između dve zapete i rekao: može, ali da je u skladu sa poveljom UN ili bilo kog tela UN, naveo je Vučić.

Mogu da usvoje šta god hoće, ali bez Srbije. To što su planirali da usvoje – nema ništa od tog posla, rekao je Vučić i predočio da mu ne pada na pamet da ikad pristane na obostrano priznanje nezavisnosti Kosova.

Danas

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare