Vučićeva poseta Paraćinu je privatna poseta SNS odbornici kojoj je ustupljeno 1,43 hektara u centru Sisevca, u zamenu za 39 ari

Izvor:

Predstavnici opozicionih stranaka u Paraćinu kritikovali su posetu pomoravskim opštinama predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući je ,,privatnom posetom ili predizbornim marketingom“.

Oni ističu da se dugo najavljivana poseta Vučića toj opštini svela na privatnu posetu hotelu u Sisevcu, lokalnom odmaralištu nadomak Paraćina, čiji je vlasnik odbornica SNS Radojka Milovanović, i na obećanja o izgradnji dva lokalna puta koja vode do njenog hotela.

Podsećaju i da je lokalana skupština pre par dana usvojila odluku da se firmi Radojke Milovanović, koja je u međuvremenu prebačena na članove najuže porodice, ustupi zemljište površine 1,43 hektara u centru Sisevca, u zamenu za 39 ari parcele koja ima 10 puta manju vrednost od vrednosti zemljišta koje je trampom dobila.

Stranka slobode i pravde Paraćin navodi da će svo zemljište i objekte oteto od opštine vratiti u javnu svojinu, a da lokalnim tajkunima neće biti omogućeno da se bogate na račun građana, sakrivajući se iza skupštinskih odluka svojih prijatelja.

Bivši predsednik opštine Paraćin Saša Paunović smatra da za Vučićevu preuranjenu kampanju postoji i neki drugi razlog.

Reč je o nastavku kampanje čije smo delove već videli u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, ali je veoma neobično da se kampanja takvog intenziteta vodi daleko pre termina za predsedničke izbore i za to postoji neki razlog. Obećanja ne treba posebno komentarisati, već smo ih se naslušali, rekao je Paunović.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare