Zukorlić: Ili ćemo biti ozbiljan činilac vlasti ili opozicija! Potrebna je nova Vlada sa novim premijerom

Zukorlić: Ili ćemo biti ozbiljan činilac vlasti ili opozicija

BEOGRAD: Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio je, uoči razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o formiranju nove vlade, da će ta stranka biti – ili ozbiljan činilac vlasti ili opozicija.

“Ono što smo bili u proteklom mandatu se više neće ponoviti. To je bio naš prvi mandat, eksperimentalni. Naša politicka uloga je više bila sugerisanje, savetovanje nego li učestvovanje u vlasti. Taj period je završen. Sada će biti ili jedna ili druga varijanta”, rekao je Zukorlić za Tanjug.

Zukorlić je kazao da čeka da čuje ideje predsednika o budućoj vladi, budućem premijeru, ali načelno očekuje korenite promene, kompletno novu ili skoro kompletnu novu vladu i novog premijera.

Zukorlić: Ili ćemo biti ozbiljan činilac vlasti ili opozicija
Printscreen

“To su naša očekivanja u pogledu potrebe budućih izazova ili predstojecih dana, meseci i godina, a imajući u vidu da je ova postavka dala maksimum, neko više neko manje”, rekao je Zukorlić.

Vučić će, kako je najavljeno, sutra u 9 sati razgovarati sa predstavnicima Zukorlićeve liste.

U sredu će, takođe, predsednik obaviti konsultacije i sa Savezom vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora, koji je za Tanjug rekao da će nakon razgovora sa Vučićem izneti svoje stavove.

Tanjug

Zukorlić: Ili ćemo biti ozbiljan činilac

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare