Krivokapić pozvao građane Nikšića da izađu na izbore: Sloboda nema alternativu

Krivokapić pozvao građane Nikšića da izađu na izbore: Sloboda nema alternativu

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je večeras građane Nikšića da u nedelju, 14. marta, izađu na glasanje i, kako je rekao, sačuvaju slobodu osvojenu na parlamentarnim izborima održanim prošle godine.

„Pozivam vas da poštujući sve propisane mere, jedni druge i dan koji je praznik demokratije, izađete na izbore i slobodnom voljom i bez pritiska zaokružite najbolje. Naravno, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30. avgusta. Ta sloboda nema alternative“, naveo je Krivokapić u video poruci.

Kazao je i da je mir, koji je osnovna karakteristika funkcionisanja Nikšića, „nešto bez čega ne možemo“, prenose „Vijesti“.

„Zato ne dozvolite da od ovih izbora naprave političku pijacu. Molim vas, glasajte za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije i one koji vas neće izneveriti i koji će Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao. Ovo je dan koji se pamti, ali već u ponedeljak posle izbora se sretamo jedni sa drugima i neka se sretamo tako, da niko ne pogne svoju glavu“, poručio je Krivokapić.

Lokalni izbori u drugom najvećem gradu u Crnoj Gori prvi su od parlamentarnih izbora avgusta prošle godine na kojima je posle 30 godina vladavine poražena Demokratska partija socijalista aktuelnog predsednika Mila Đukanovića.

Sputnjik

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare