Nenad Nešić najavio tužbu protiv režimskih portala: Padate svi zajedno!

Nenad Nešić najavio tužbu protiv režimskih portala

U strahu su velike oči, a kada se nekog plašite ta osoba počinje da vam se pričinjava na raznim mjestima i gubi se kontakt sa realnošću.

Tako se danas na nekoliko portala čija ukupna čitanost ne prelazi hiljadu čitalaca pojavio tekst u kome se lider opozicionog DNS-a Nenad Nešić optužuje da je platio tekst u dnevnom listu Blic u kome se navodi da je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja imao saradnike u Republici Srpskoj.

Nešić je brzo reagovao i najavio tužbu protiv ovih portala, a njegovu izjavu prenosimo u cjelini.

“Moji advokati će podnijeti tužbe protiv portala srpska-danas.com, republika-sr.com, infobirac.net i princip.news zbog laži objavljenih o meni juče. Demokratski narodni savez je iz vlasti izašao i poveo Republiku Srpsku putem promjena upravo zbog ovakvih stvari i pojava koje uzimaju najviše vremena vlasti, koja bi to vrijeme morala da koristi da poboljša život ljudi. Istina je da ovaj, kao i brojni drugi tekstovi, potiču iz kuhinje vladajućih stranaka. Iza njih ne stoje politički motivi već neprijateljstva zasnovana na ličnim interesima. To što mene neko podmeće kao naručioca i autora kampanja govori o kukavičkom karakteru onih koji vladaju. Gospodo, ja bih bez straha novinarima i nadležnim organima dokaze za ovakve stvari učinio dostupnim. Preostalo vrijeme na vlasti ne koristite za ovakve stvari. Pokušajte bar malo uraditi za građane Republike Srpske. Padate svi zajedno, bez obzira na to koliko tekstova jedni protiv drugih naručivali da bi u društvu najgorih ispali malo manje loši. I kad plasirate tekstove jedni o drugima, klevećete se ili ne daj Bože krijete važne informacije o nečijem kriminalu skrivajući se iza mog imena – niste ništa više do najobičnije kukavice, sa još malo vremena na vlasti.”

Politikon

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare