Siniša Nikić, preletač u duši, a i u praksi

Ambicije su bile velike, a čitava koalicija okupljena oko SNSD na Modriču gleda kao na plijen koji su unaprijed raspodijelili kao da se građane ništa ne pita i pravljenje računa bez krčmara ih je mnogo koštalo. Sada ih napuštaju oni koji su bili godinama s njima jer ne mogu ispuniti ono što su tako lako obećavali članstvu.

Nekadašnji pumpadžija Siniša Nikić, dobro je shvatio logiku politike: bitno da je pun rezervoar, po svaku cijenu i da se ne štedi, a cijena nije toliko bitna, pa čak i kada su u pitanju interesi građana.

Kao predsednik skupštine opštine Modriča, a kasnije i direktor psihijatrije, punio je svoj rezervoar bez crijeva i računa. Valjalo je dok je trajalo – a onda se fotelja izmakla. Stranka koja ga je posadila u fotelju i odmakla od pitanja “hoćete i da operemo prozore” je napustila vlast, a on nije hteo.

Preletač u duši, a i u praksi, postao je deo NPS-a kako bi pojačao super lepak koji ga vezuje za fotelju. Ljudi bez ideala i znanja brzo propadaju, pa je i ova stranka u rasulu.

Dok pumpadžija još uvijek uživa, Dodik razmišlja o njegovoj smjeni kako bi postavio čovjeka iz svoje stranke zbog njihovog lošeg rejtinga i kako bi ovim mjestom pokušao spasiti SNSD od potpunog debakla u izbornoj jedinici 4.

Izgleda da će uskoro raditi metla, pa će vas ovaj elitni građanin uskoro opet pitati “hoćete bezolovno”. Ako ga opet prime….

J.Ć

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar