Srpska na nogama: Vukašin (10) nestao u Nevesinju

 

Desetogodišnji dečak Vukašin Samardžija nestao je na području opštine Nevesinja, potvrđeno je za portal “Avaza” iz Policijske uprave Trebinje.

Iz PU Trebinje je saopšteno da je Policijska stanica Nevesinje 26. marta 2021. godine, primila prijavu da je 25. marta 2021. godine, oko 15:30 sati, nestalo dete Vukašin Samardžija, rođen 2010. godine, nastanjen u mestu Bojišta bb, opština Nevesinje. Policija je juče objavila i njegovu fotografiju.

“Policijska uprava Trebinje poziva sve građane da ukoliko primete dete sa fotografije obaveste najbližu Policijsku stanicu na besplatni broj telefona 122. Dečak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Poslednji put je viđen u jakni plave boje sa belim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dečak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase Šarplaninac”, saopšteno je iz PU Trebinje.

U potragu su uključeni pripadnici Policijske stanice Nevesinje, Civilne zaštite, Teritorijalne vatrogasne jedinice, Lovačkog udruženja i meštani.

Novi detalji

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom.

“Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH, ima policije i meštana”, rekao je načelnik Stanice Gorske službe spasavanja Čitluk Žarko Pehar, koji rukovodi potragom.

Pehar je naveo da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu. Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan. Pripadnici Gorske službe spasavanja potragu vrše sa opremom, psima i dronovima, prenosi Avaz.

Nova.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

 

Ostavite komentar