VUČIĆEVA BRUKA U BIJELJINI Sramotnim plakatima razbesneo građane: U lice nam se izdajnik smeje!

Izvor:
Politički.rs

Pošto je veliko ogorčenje u Republici Srpskoj na Aleksandra Vučića i njegov izdajnički potez kada je zahtevao od Milorada Dodika da se predstavnici Srpske vrate u zajedničke organe BiH, predsednik Srbije je preko svojih ljudi insistirao da se javnosti predstavi kako on ima podršku u Srpskoj i kako narod  tamo svesrdno podržava njegov zahtev od Dodika.

Naime, Vučić je preko poslanika u Skupštini AP Vojvodina i predsednika Srpske lige Aleksandra Đurđeva, koji sarađuje sa minirnom lokalnom partijom u Bijeljini “Pokret za Bijeljinu”, izdejstvovao da se sinoć Bijeljina oblepi plakatima i bilbordima sa Vučićevom fotografijom i porukama “Pomažu nam braća da Srpska bude jača” i “Hvala Vučiću na podršci”.

Građani Bijeljine, koji su i onako bili ogorčeni sramnim Vučićevim zahtevom od Dodika, još više je razgnevio ulizički potez tog lokalnog pokreta i nasmejan lik Aleksandra Vučića na plakatima.

– “U lice nam se izdajnik smeje”, najčešće komentarišu građani Bijeljine.

Primećeno je da ispred svakog plakata sa Vučićevim likom stoje po nekoliko lokalnih kriminalaca, koji čuvaju da neko od gnevnih građana plakat ne pljune ili ne pocepa.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare