Vukanović i Đorđević napali “predsednka svih Srba”: Vučić je licemer koji udara na narod u Srpskoj

Izvor:
Politički.rs

Na Vučićevu izjavu da mu je žao što ne postoji jedinstvo u Republici Srpskoj, narodni poslanik Nebojša Vukanović je odgovorio, kazavši da je to udar na narod u Srpskoj.

„Nažalost ne prestaju bočni udarci sa druge obale Drine, koji nisu upereni protiv opozicije već protiv naroda i Republike Srpske, koju je režim doveo do ivice opstanka. Smatram da je krajnje nekorektna izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je dao za B92 i srbijanske medije, kako je razočaran jer više ne postoji ‘srpsko jedinstvo’ u Republici Srpskoj koje su navodno ‘američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju'”, naveo je Vukanović na svom sajtu, prenosi portal Zvornik danas.

Napadima tu nije bio kraj, piše portal i navodi da je Vukanović nastavio sa “skandaloznim” izjavama, nazvavši predsednika Srbije licemernim.

„Čudno je, da ne kažem licemjerno, da predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpsko“, napisao je on, prenosi Zvornik danas.

“Da je opozicija okrenula leđa Srbiji, potvrdila je i Vukanovićeva kafa sa teroristom u Banjaluci”, mudro zaključuje zvornički portal.

Zatim u tekstu, uplašeni novinar portala podseća na sastanak Vukanovića sa “bezbednosno interesantnom osobom MUP-a Srbije” Mlađanom Đorđevićem koji je održan 1. juna ove godine u Banjaluci.

Foto: Privatna arhiva

Zabrinuti i uplašeni pisac navodi da je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević  u februaru ove godine putem tviter naloga poručio sinu Aleksandra Vučića da bi trebalo da se nađe na kalendaru za sledeću godinu sa različitim kriminalcima.

Tom prilikom se obratio i predsedniku Srbije kojeg je već više puta optuživao da „zapostavlja vaspitavanje svog najstarijeg sina“, kao i da ga je “gurnuo u kandže kriminalaca”.

Šta je pisac loše video u tome što je Đorđević zabrinut za sudbinu jednog mladog čoveka, nikome nije jasno.

Autor teksta je u nedostatku razloga za pljuvanje po Đorđeviću, dalje nastavio da izmišlja i lupeta tvrdeći da je to bio drugi put da Đorđević preti predsedniku Srbije i njegovoj porodici, s obzirom na to da je krajem prošle godine kazao kako je potrebno izvršiti atentat na Aleksandra Vučića.

Taj deo sa pretnjama porodici i atentatom na Vučića od strane Mlađana Đorđevića u Srbiji još niko nije čuo ni pročitao, međutim, moguće je da preko Drine, zbog dima iz Miletovog “Ronhila”, vidici budu malo zamućeni, pa se dešava da pisac teksta malo “prezupči”, što bi rekao narod s ove strane Drine

Autor teksta po ugledu na perjanice srpskog novinarstva Dragana J. Vučićevića, Sarapu i Jovanu Jeremić zaključuje na kraju da je opozicija u Srpskoj potkupljena i instrumentalizovana od strane zapadnih obaveštajnih službi.

Nesrećni autor nije svesan da će uskoro Mile Dodik okrenuti leđa (munjevito sklonom padu) Vučiću, pa će autor  morati da se poliva katranom i da se priseća šta je sve Mlađan Đorđević činio za Srbe u Srpskoj i regionu.

Ako ne može nesrećnik da se seti, nek priupita borce, sveštenstvo i decu ranjene Republike Srpske, oni uvek tog “teroristu” dočekuju sa radošću u ljubavlju.

Vukana će morati, po svemu sudeći, da moli da mu oprosti za sve napisane prljavštine, jer neminovno je da Vukanović dolazi na vlast, i neminovno je da se i u Srpskoj sprovede beskompromisna i surova lustracija, naročito prema medijskim lažovčinama, trovačima i prevarantima.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar