Vukanović: NATO grupe blokirale ulazak u Trebinje, građani uznemireni (VIDEO)

Priča se priča da Rusi dolaze a jake snage NATO-a i EUFOR-a blokirale su magistralni put Trebinje i Nikšić u kanjonu rijeke Trebišnjice između Lastve i Gorice.

“Veliki broj vojnika i vozila EUFOR-a i NATO-a blokirao je saobraćaj, kontrolišu vozila koja se puštaju naizmjenično da prođu jednom trakom svakih 15 do 20 minuta. Građani su iznenađeni i uznemireni jer ne znaju šta se događa”, prenosi na svom blogu narodni poslanik i novinar Nebojša Vukanović.

“Nije poznato šta je razlog za akciju NATO grupa i da li se radi o vojnoj vježbi ili nečem drugom. Prema mojim saznanjima od ljudi sa lica mjesta, grupe NATO-a i EUFOR-a obezbjeđuju pripadnici MUP-a i Policije Republike Srpske”, piše Vukanović.

Foto: nebojsavukanovic.info

“Građani su uzmemireni, i pitanje je zašto vlast na vrijeme nije upozorila Trebinjce i Hercegovce šta se događa. Takođe, nije jasno zašto Dodik i vlast ne pošalju Žandarmeriju i Specijalnu policiju da otjeraju vojnike i trupe NATO-a s puta, kako je to Dodik ranije obećavao da će blokirati puteve i onemogućiti NATO da stigne do Manjače i drugih dijelova Republike Srpske i da li se radi o novoj kapitulaciji režima Milorada Dodika i isticanja bijele zastave jer je car go a svi osjetimo posljedice njegovog prihvatanja ANP-a koji je primenovan u Program reformi?”, pita se Vukanović.

“Gotovo je, truli brod je probušen i curi na sve strane i pitanje je dana kad će se nakaradni sistem urušiti kao kula od karata. Očekujemo da MUP Srpske i Vlada izađu u javnost i kažu šta se događa u Lastvi kod Trebinja i zašto je put blokiran!?”, zaključio je ovaj narodni tribun.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar