Poruka Rogozina NATO-u: “Uništićemo vas za pola sata”

Moskva — Šef “Roskosmosa” Dmitrij Rogozin je saopštio da će Rusija uništiti zemlje NATO u nuklearnom ratu za pola sata, ali je pozvao da se to ne dozvoli.

 

“U nuklearnom ratu zemlje NATO-a ćemo uništiti za pola sata. Ali to ne smemo dozvoliti, jer će posledice razmene nuklearnih udara uticati na stanje naše Zemlje. Stoga ćemo ovog ekonomski i vojno moćnijeg neprijatelja morati da pobedimo konvencionalnim vojnim sredstvima”, naveo je Rogozin.

“Takva pobeda je moguća uz punu solidarnost cele zemlje sa vojskom, uz mobilizaciju državne privrede, uz prevođenje vojno-industrijskog kompleksa i povezanih industrijskih sektora Rusije na vojnu osnovu. I to se mora uraditi odmah i brzo. NATO vodi rat protiv nas. Nije to objavio, ali to ništa ne menja. Sada je to svima očigledno. Ukrajinski ekstremističčki bataljoni i Oružane snage Ukrajine su potrošni materijal, topovsko meso za NATO, oni su samo operateri, obučeni od instruktora NATO-a koji pritiskaju poluge i dugmad NATO naoružanja”, dodao je Rogozin, prenosi portal Vostok.

B92

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare