Tramp: Bajden je DRŽAVNI NEPRIJATELJ, on i grupa koja ga kontoliše

Izvor:
Beta-AFP, Foto: Printscreen

Bivši američki predsednik Donald Tramp (Trump) pred svojim pristalicama je nazvao svog naslednika Džozefa Bajdena (Joseph Biden) “državnim neprijateljem”, kritikujući i pretres svoje rezidencije u Palm Biču na Floridi.

“On (Bajden) je državni neprijatelj”, rekao je u subotu uveče Tramp na predizbornom skupu u jednom gradiću u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji.

Tramp je reagovao na Bajdenovu nedavnu izjavu da bivši predsednik SAD i njegove pristalice predstavljaju “ekstremizam koji ugrožava same temelje republike”.

Bivši predsednik je ocenio da je Bajdenov govor “pun mržnje i besa” i da sadašnji predsednik želi da ga prikaže kao “pretnju demokratiji” i “neprijatelja države”.

“Državni neprijatelj je on, i grupa koja ga kontroliše”, dodao je Tramp pred izbore za Kongres koji obično treba da budu održani na polovini mandata predsednika SAD, i zakazani su za 8. novembar.

Tramp se prvi put pojavio u javnosti posle racije federalne policije sprovedene u njegovoj rezidenciji u Floridi.

“Sramotna racija na moju kuću bila je parodija pravde”, ocenio je on.

Federalni istražni biro (FBI) pretražio je Trampov dom jer sumnja da je bivši predsednik nezakonito čuvao poverljive dokumente iz svog mandata u Beloj kući (2017-2021).

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
M. Var
M. Var
1 godina pre

Tramp je genije, zato i ne odgovara dubokoj državi.