Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati našim milionima

Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati  našim milionima
Ilustracija, Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav, Pixabay

Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati našim milionima

“Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati milionima. Zoltan Tamaš je prvo “častio” Vučića za Novu godinu! A sada Vučić “poklanja” penzionerima vitamine “Goodwill Pharme” koju zastupa Zoltan Tamaš”, otkrila je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

– Ma, nemoguće da je isti. I da nema bar nekog prijatelja i brata koji se na nama ne bogati – prokomentarisala je Marinika Tepić.

Ona je priložila i izvod iz Agencije za privredne registre kojim se potvrđuje da je Tamaš zakonski zastupnik “Goodwill Pharme” u svojstvu direktora.

Izvod iz Agencije za privredne registre FOTO: Printscreen

Da se Vučić i Tamaš poznaju, dokazuje i objava na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”, u kojoj se Vučić zahvalio Tamašu na novogodišnjem poklonu.

Vučićeva objava na Instagramu

– Divan poklon od dobrog poznanika iz Subotice, Zoltana Tamaša. Još samo da retro flašicu Koka-kole uspem da zamenim dobrom bocom vina i dobio sam najoriginalniji poklon za Novu godinu – napisao je Vučić.

Podsetimo, Vučić je danas preuzeo ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

– Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili – rekao je Vučić, teatralno vadeći kutije minerala cinka, vitamina D3 i C vitamina, iz male bele kesice sa grbom Srbije.

Direktno.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar