Opet izdajnik laže, ali ovoga puta iz Pariza, pored njega je izdajnik i sramota pilota koji su poginuli u odbrani Srbije

Opet izdajnik laže, ali ovoga puta iz Pariza, pored njega je izdajnik i sramota pilota koji su poginuli u odbrani Srbije

Pokret Oslobođenje je na društvenim mrežama prokomentarisao napad Aleksandra Vučića na Mlađana Đorđevića i Vučićeve optužbe da je Đorđević krivac što Kosovo nije u sastavu Srbije.

Javnosti je poznato da Đorđević nikada nije imao nikakvu izvršnu funkciju u bilo kojoj vlasti, već je njegov rad bio isključivo savetodavnog i humanitarnog karaktera, no to nije bila smetnja predsedniku Srbije da se okomi na Đorđevića i napadom na njega opravda svoju prodaju Kosova i Metohije.

“Opet izdajnik laže, ali ovoga puta iz Pariza.

Nismo mislili da pokvarimo tako prijatan dan sa Makronom, ali izgleda da se ti iznerviraš na sam pomen Kosova i Metohije. A izdajnik si, to odavno znaš.

Nije se Mlađan Đorđević slikao i smejao sa Klintonom, Blerom, Šrederom, nego TI!

P.S. Izgleda da vino nije bilo dobro”, napisano je u objavi pokreta Oslobođenje.

Nakon objave usledili su komentari, te je tako pukovnik u penziji i jedan od osnivača pokreta Oslobođenje Janko Todorov objasnio ko su saradnici Aleksandra Vučića, koji mu pomažu u politici koju vodi:

“Taj general pored tebe 99g nije poleteo Migom 29 sa a. Batajnica. Taj general je izdajnik i sramota pilota koji su poginuli u odbrani Srbije za vreme bombardovanja NATO pakta.”

Usledilo je još dosta zanimljivih komentara ispod objave, te preporučujem da ih pročitate.

Miša Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar