Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene

Tekst briljantnog Danka B. Marina od pre skoro tri godine vredi pročitati još jednom

,,Jer mu se tamo neće primetiti; tamo su svi ludi kao i on“ – drama ,,Hamlet“

Naslov je citat iz najmisaonije (po mnogima) Šekspirove drame ,,Hamlet“ – reči autoironično, ne i autošovinistički govore o njegovoj maglovitoj otadžbini. Prvi grobar ih izgovara u drami, bitne su za delo ali i za kratak ironijski otklon od ostrvskog mentaliteta koji ,,ostrvskim ludilom“ postaje svetska imperija u kojoj sunčeva svetlost nikad ne zalazi ali na našu opštu žalost posle imperijalnog zalaska i dalje ima svoje opasne kandže na životima građana Srbije.

Piše: Danko B. Marin

Ostrvo je periferija moćnim Rimljanima, reda radi tamo se aktiviraju zbog pacifikacije varvara koji prelaze Lamanš, bakra, kalaja, prikupljanja skupljih robova ali usled neisplativosti nikad ga ne osvajaju ga u potpunosti.

Poslerimski period ispunjavaju beskrajne bitke međusobno sukobljenih Kelta, zatim se krvavo naseljavaju ništa manje ratoborni Germani. Stiže i normansko osvajnje. Ostrvljani su osvojeni i od Normana pristiglih iz Francuske (sa Francuzima), a Englezi – ,,prave se Englezi“: šta drugo? Oni invaziju Normana smatraju poželjnom, dobijaju novo uređenje, ne smeta Anglosaksoncima što su 1066. g. poraženi bitkom kod Hestingsa, što im je kralj Harold II u njoj poginuo. Slično se sličnom obradovalo…

Normandijski velikaš Robert Đavo imao je nezakonitog sina poznatog kao Vilijam Kopile koji pobedom kod Hestingsa postaje Vilijam I Osvajač kralj Engleske! Kralj Kopile-Osvajač formalno, pravno je i vazal kralja Francuske, jer je vojvoda od Normandije. Nije šala o kralju vazalu, nego zvanična istorija. Najzvaničnija!

Bitno je da takvi kakvi su u intermecu građanskih ratova Englezi dolaze do MAGNA CARTA.

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Wikipedia

Kroz borbu stvara se ,,Velika povelja“ – ,,prvi ustavni akt u svetu, donet 1215. MAGNA CARTA je ustavni pakt zaključen između engleskog kralja Jovana Bez Zemlje i engleskih barona. Njenim donošenjem okončan je sukob između kralja i plemića, koji su s oružjem u ruci ustali protiv kraljevog apsolutizma, tražeći za sebe upravljanje zemljom“-,,Pravna enciklopedija“;Savremena administracija;Bg.

Slatko ovo da su Englezi imali kralja svoje zemlje Jovana BEZ ZEMLJE, interesantno je da se po mnogim autorima ,,Velika povelja“ smatra prvim ustavnim aktom u svetu, a Englezi do deifikacije utopljeni u Veliku Britaniju nemaju nikakav dokument jedinstvene pisane forme svečano proglašen koji bi se mogao nazvati: ustav!? Hamletovštinu tu sigurno imaju…

Postoji li ustav ili ne postoji?

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene

Hamletovsko pitanje je nekad i sad, pitanje koje se prenelo u 21. vek. Nenapisani ustav za neke postoji kao da je napisan, on se sastoji od više elemenata bez preciznog preciziranja: bez PRECIZIRANIH ELEMENATA!

Prvi grobar iz drame ,,Hamlet“ je nekvalifikovani radnik, ne kapira on ,,ludost“ kao i neki visoko školovani, kvalifikovani bukvalisti.

Ustav ako se ,,ne može pokazati, njega onda nema“- tako je govorio Tomas Pejn i još neki.

Bregzit kod Britanaca je izazvao radost i zbog ostanka u svom pravnom sistemu, srećno im bilo ali ,,ja pas ne lajem“ ovde zbog njih ili radi belosvetskih ,,selendri“i belosveCke pravde – nego lajem zbog mog ugroženog dvorišta!

London je previše pružio zle pipke, opako ih opak premrežio po Srbiji, pustio svoje nadmeno postkolonijalno iživljavanje imperijalnog sadiste u odmakloj dekadenciji da nam zagađuje živote. Ujedaju nas svakodnevno na svakom koraku, a mi ni efikasno lajati ne možemo kad nam NAŠI vlastoržački kompradori krše NAŠ Ustav NAŠE R. Srbije.

,,Naši“ mejnstrim mediji su slobodni po meri kolonijalnog despota 19.veka teško opijenog socijalnim darvinizmom.

Ne postoji ni Hamletova dilema ,,biti li ne biti“ – mi ne postojimo kao građani ili Srbi u državi Srbiji. Sve nas ponovo gazi partijska država sa potčovečanskom kompradorskom elitom na vrhu. Postali smo brojevi loše izvedene digitalizacije. Možda partijski rajetini imaju malo više prava ali imaju i strogo regulisane ponižavajuće partijske ,,od vrata do vrata“ obaveze.

Projekat Vučić konkretno je odrađen od najmoćnijeg uz pomnu kontrolu zanemoćale Velike Britanije (Nemačka i EU su samo antlogori).

Motivisani ekspert za Balkan je angažovan, inženjer za montažu i demontažu ljudi i sistema je Vilijem Montgomeri.

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Аутор: w:Department of Statehttps://2001-2009.state.gov/r/pa/ei/pix/amb/portraits/eur/8208.htm, Јавно власништво, Веза

Sposobni Monti će montirati i demontirati po zahtevima patrona… Montažer-demontažer Montgomeri ima bogatu uspešnu radnu praksu za taj posao! Junak, odlikovan za ratovanje u Vijetnamu, iskusni diplomata znalac ruskog, bugarskog, srpskog i onih naših (bosanskobošnjački, bošnjačkobosanski, milogorski, fruškogorski, avnojski, istočnohercegovačkozapadni, zapadnohercegovačkoistočni, centralnohercegovačkomostarski, laloški, dođoškolalinski, zapadnomoravski, voždovačkobanjički,…) jezika.

Monti ,,monter-demonter“ je lično poznavao Slobodana Miloševića u čijoj demontaži je bitno LIČNO učestvovao iz Budimpešte.

Nacional:
,,Koji su vam bili ciljevi u Budimpešti?“
,,Srušiti režim Slobodana Miloševića“- ne okoliša predator Vilijam Montgomeri.

Potom dolazi na svoj, svojim radom DOStupni teren. Stiže Montgomeri u Beograd, postaje poslednji ambasador SAD u Jugoslaviji koju javno podržava dok je tajno razbija. Efikasni Monti se okreće i rasturanju populističkih partija. ,,Zelena beretka“ vijetnamski odlikaš (odlikovani) veteran uzima kolegu ratnika, četničkog vojvodu iz komunističke TO. To je skupštinski komedijant sova(c) pretužnog lika na krstu zaklet (pre zapljunut) Šešelju i radikalima, patetični SRS potpredsednik Tomislav Ašov Nikolić.

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Tanjug

Tomos Toma daje gas do daske i kreće u napredak, krade mandate radikalima formiranjem poslaničke grupe ,,Napred Srbijo“ u Narodnoj skupštini Srbije. Šešeljev je to moralni četnički vojvoda iz titoističke SFRJ Teritorijalne odbrane…

,,Izgubio sam sve blanko ostavke i ne mogu da se setim gde“ – cinično se izruguje polupismena neverna ofucana bajčetinska džukela Toma Ašov.

Montgomeri je keru Tomi novi kerovođa! Sređuje svom džukcu novi povodac partiju Srpsku naprednu stranku. Kreću zajedno na put u ,,samostalnost“ bez prigovora. Eliminišu se sve NVO nagvaždače, dovoljno je bilo malo sudski ćušnuti Natašu Kandić da prestanu njeni performansi o četniku iz komunističke TO vojvodi Tomi, ubici koji je vršio gerontocid u Antinu.

U napredovanje ,,naprednih“ ali sa Aleksandrom Vučićem uključeni su i tadašnji duče Srbije i firer DS Boris Tadić, zatim potpredsednik DS koordinator svih obaveštajnih službi Miroslav Rakić zvani Miki.

Miki je čuveni evropeizator SPS i Ivice Dačića – poreklom je iz Žitorađe kao i Dačić, autor ,,pomirenja“ SPS sa DS što neki smatraju delom istorije… Čije?

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Agencije

Naravno Rakić koordinator obaveštajnih službi je i veliki lični prijatelj Aleksandra Vučića nove-stare politikantske zvezde. Ovaj put evropske i atlantsko-svetske!

NapreDNO kreće nezaustavljiva napredna maglovita bajka. Ona poseduje i čudesnog glavnog junaka rođak je Minhauzenov po baronisanju.

Afera ,,Pančevo – džak“ je imala sudski epilog: pokušaj prevare Nikolića i Vučića.

Samo napreDNO ,,naprednjaci“ za vas ne postoje zakoni, etika,…

Insajderskim radom je eliminisana politička opozicija – ne postoje partije, svesno nametnutom idiokratijom uništene su do kraja institucije, sklonjen je i otužno dosadni Nikolić da ne smeta zvezdi vučićizma Aleksandru Vučiću.

SPC brana?

Crkva u SNSmrtiji ne postoji, ne želi da odseca dobro od zla pošto se pošteno prodala odlaskom u neskriveno srebroljublje.

Sklonio se i SADistan video je u Vučiću apsolutnog politički korisnog idiota. Vašington prepušta kompletni neokolonijalni cirkus iskusnim Londonistancima, Srbija dobija trnov venac, a ludačku kapu nam kroji o glavi nam radeći poznati svetski psihopata Toni Bler. Ostrvljan bolesno ostrvljen kad nanjuši prolivanje krvi, mogućnost za neometano razvijanje svakovrsnog zla.

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Agencije

Britanskog demonistu sad plaćaju poniženi i uvređeni logoraši logora smrti SNSmrtija.

Hvalio se srbomrzac Bler kako Srbiju ne podnosi u tričavim memoarima ,,A Journey: My Political Life” što je sigurno dodatno motivisalo rajetinskog sado-mazohistu Aleksandra Vučića da ga angažuje za ,,spas” Srbije. Postoji još jedan motiv šizofrenog politikanta iz huliganskih redova. Pisao je Vučić recenziju za Šešeljevu knjigu ,,Engleski pederski isprdak Toni Bler“ objavljenu 2005. godine.

Ostrvsko ludilo se ponovo neometano izliva na Srbiju ali neće biti strašno kao kada nas 27. martom 1941.g. ubaciše u Drugi svetski rat ili kad nam je desni Čerčil nametnuo ,,levog“ Tita.

Sprdamo se što su nekad namučeni, neobrazovani proleteri pevali ,,Amerika i Engleska biće zemlja proleterska“ – podsećam da je u autorstvu osim Titovih fanatika, imperijalnog Londona mračnih računica učestvovao i komunista proleter, revolucionarni antimonarhista kralj konvertit Petar Drugi Karađorđević od Jugoslavije! Ta antisrpska dinastija je pre toga ubila Kraljevinu Srbiju posle Velikog rata…

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene

Tuđinski kralj Petar Drugi je iz tuđine imao samo neke reči putem Radio Londona. Naravno iz Britanije gde je pobegao od rata i svojih JugoslAvena, JugoslOvena, svoje države Kraljevine Jugoslavije – samo reči ali ništa manje ubilačke po narod u Jugoslaviji od nemačkih bombi, ustaškog genocida, ideoloških bratoubistava:

,,Svi oni koji se ne odazovu ovom pozivu neće uspeti da se oslobode izdajničkog žiga, ni pred narodom ni pred istorijom!“

Tera drug kralj Petar sve ,,naske u redove partizanske“ i rečima ubija monarhiju, građanstvo, Kraljevinu Jugoslaviju, pravo na privatnu imovinu, sebe.

Zaista pošteno izreče kralj republikanac, Titov komunistički komesar.

SUBNOR SFRJ ako je kasnije učlanio druga kralja partizanskog ilegalca iz Londona u svoje redove – sigurno nije pogrešio. Ostrvske magle učiniše da se Petru Drugom Karađorđeviću zamagli um ali bolja mu je Čerčilova engleska mentalna magla, nego se setiti Srba, Kosovskog boja, hrišćanstva, Lazara – znamo kog! Sveti Lazar Kosovski bira smrt zemaljsku u borbi sa Agarenima. NjKV Petar Drugi bira zemaljsko ,,carstvo“ Titove komune, levo republikanstvo u kom neće da bude kralj – naravno, ne želi ni da se žrtvuje! Carstvo Nebesko ga ne zanima.

Pitali smo se zašto se i Aleksandar Vučić ,,pravi Englez“ pri pominjanju Kosovske bitke, zašto laprda da se divi sultanu Muratu – no, kao i uvek ludilo ima sistem.

Pašalukom Beograd želi da vlada rajetin čipuljićki, hoće nekažnjeno Skender-efendija da nam uvozi krize Azije i Afrike u čemu je prilično uspeo, pri tom javno obećavši da mu je cilj promena svesti građana Srbije (u nesvest!).

Magle Britanije uticale su i na pomahnitalog bašu SNSrbistana – od nacionaliste postao je globalista. OK Vučiću ali prvo da se poštuje Ustav R. Srbije. Ne poštuješ? Marš u državu ,,Globalistan“ po platu!

Institut Tavistok da li je obavio preumljenje i programiranje novobeogradskog Čipuljićana(?), da li je bio aktivan u stvaranju mankurta, zombija, mandžurijskog kandidata od poštenog huligana, ostavićemo ekspertima za teorije i prakse zavera. Mi imamo zvanične laži o boravku Aleksandra Vučića u Engleskoj.

Baron Minhauzen Drugi od Čipuljića je lično slagao da je 1988.g. radio u gvožđari ,,JACK’S HARDWARE HOMEWARE“ u Londonu. Od partija nezavisni dnevni londonski list ,,The Independent“ piše o Minhauzenovom radu u trafici, pre toga se London i ne pominje, nego Brajton! Teoretičari i praksadžije teorije zavere pominju treći grad ali oni će tek da ispune prazan prostor.

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Ilustracija, Printscreen

Devedesetih prošlog i početkom 21. veka imamo kontrafobnu šmiru, bedu Vučićevog glumatanja (u bolesnom umu) pretpostavljenog Srbina. SrPovanje defektnog, kontrafobnog uma Srbima u suštuni ne donosi sramotu. Znamo da tvorci SFRJ ratnog i mirnodopskog pakla komunisti na SFRJ prostoru svuda vode podmuklu šovinističku igru. Zna se ko ima monopol na šovinizam! Tako da smo danas usrećeni razotkrivanjem kontrafobije lažnog Srbina, više ne mora da glumi ono što nije i sve dolazi na svoje mesto.

Po (NE)delima se nepogrešivo sve otkriva, jer protežirani narcisoidni sadista tek sad do usijanja svoje lude glave ispoljava pogubni defekt. Utripovan i da je mesija Vučić nam neskriveno pokazuje svoj osnovni pokretački motiv: mržnju prema ljudima!

Na teritoriji kojom gospodariše (uz hvaljenje EU) sve nas ugrožava bez obzira na veru, rasu i naciju.

SNSmrtiju savetuje svetski monstrum Bler ali tu je i Amadeo Votkins da ,,reformama“ sređuje ,,nesređeno“ i pravi pitu od fecesa (GOVANA!) koju građanstvo Srbije mora da konzumira.

Amadeo Votkins je domaćin ovde u ludoj kući SrPija-Englezija.

Prvo nam je vojsku odrađivao kad je moron Boris Tadić bio ministar vojske. Videsmo urađeno! Vojska Srbije je svedena na loš vic. Ne staje vredni strateški multipraktik, ekspert Amadeo ,,sređuje“ (uneređuje) i Vučićevu policiju sa Doktor Slinom. Kako je policiju sredio videsmo početkom godine. Policija posle obimne tronedeljne potere seosku ludu minimalne inteligencije ,,sređena“ jedva uhapsi u ludinom selu.

Anglo zlo je zaista previše prisutno u Srbiji, direktor MI6 ovde je dolazio kod sebe gazdurine, a ne u goste. Ugostio je kolegu švercera (kafe) Batu Santosa bosa BIA. Snishodio se i za slikanje sa tamo nekim jadovanom Vučićem…

Naravno da ni EU autistični birokratski zlikovci što hvale ovdašnju ,,stabilokratiju“ nisu bolji ali mi, građani Srbije moramo biti bolji od svih zlikovaca! Umešani ,,globalno“ u srpsku ekonomiju anglo i EU gaulajteri misle da smo ludi, da ne vidimo da samo dug raste u njihovoj ,,rajskoj“ rajetinskoj globalistanskoj SrPiji, da ne primećujemo genocidno iseljavanje iz naše nama tuđe države?!

U drami ,,Hamlet“ kraj je tragičan, tragedija je zbog takvog kraja i pisana.

Za normalnu Srbiju recept je lak, Šekspirov Hamlet da je otišao u Englesku ne bi bilo remek-dela…

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Ilustracija

Za hepiending Srbije treba ostaviti bez funkcija dirigovane ,,upravljače“, u ,,Englesku poslati“ mankurte, zombije, mandžurijske kandidate, agente krtice, spavače, kompradorske elite i postaviti domaće meritokratske odličnike.

Rekoh ,,hop“ ali moramo i kolektivno skočiti! Mora se Srbija lagano pripremiti, raditi bez žurbe da nas nezadovoljne ne bi eksperti prevara rutinirano opet prevarili.

Ne može se sakriti da smo ponovo u političkoj mašini Angla, godinama ne kriju da ovde žele dvopartijski sistem i trenutna podela na jednu vladajuću partiju (uz potčovečanske podguzatorske frakcije) i bojkotaše je novi anglo uspeh.

Britanija i u dekadenciji je uspešno odradila da smo opet oštro podeljeni.

Srbiji je Hamletova ,,biti li ne biti“ dilema ponovo stručno (LAŽNO) nametnuta, a lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene.

Aleksandar Vučić i njemu slični nisu naš problem, sistem jeste. Znamo boljku za lečenje. U Engleskoj takvi ,,mudrijaši“ rade u gvožđari, prodaju žvake, kurtone u trafici i ne vidi se njihovo mesijanstvo ni u Hajd parku.

Izvozimo njih, nikako ne ,,izvozimo“ divnu pametnu, zdravu mladost Srbije. Naravno ako srpske politikante Tavistok želi za bele miševe, miševi već jesu. Neka nastave eksperimente. Mi o svom jadu da se zabavimo…

Trenutno ,,izborno“ hamletovanje-omletovanje iz kuhinje veštih veštičjih lacmanskih mešetara i improvizacije domaćih frtalj pametara treba iskoristiti za strateška rešenja. Posmatrajmo ,,izbore“ kao komediju rajetina-cara i na sve načine se potrudimo da lično i kolektivne ne budemo deo tragedije koju nam spremaju SNSmrtosi uz pomoć ustavne monarhije bez pisanog ustava, uklete kraljevine bez svoje kraljevske *dinastije u kojoj bi Hamlet ostao bez ,,Hamleta“…

*,,Saks-Koburg i Gota“ je nemačka dinastija. Pobedu u Prvom svetskom ratu bi izvojevala dinastija Nemaca ratujući protiv Nemaca i 1917.g. se ime dinastije menja u Vindzor (pre te nemačke dinastije je ostrvskim ostrvljenicima vladala nemačka dinastija Hanover).

Danac Hamlet bi tamo ‘ladno osnovao svoju ,,englesku“ dinastiju i…

Britanske magle nad Srbijom: Lokalni ludak bi ponovo da u mozak pojebe zbunjene
Danko B. Marin 2020.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare