Kalajžić: Otvoreni Balkan – grobnica Srbije

Izvor:
Politički.rs, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Počelo je kao Mali Šengen, a završiće se velikom razgradnjom države Srbije. Američki projekat stvaranja hiper-lojalne islamsko-muslimanske eksteritorije na evropskom tlu bliži se kraju. Albanci dobijaju Veliku Albaniju na račun premale i devastirane Srbije i srpskog naroda. Time Vašington ubija više muva jednim potezom.

Piše prof. Davor Kalajžić, Foto: Printscreen YouTube

Prvo, zato što je na Kosovu* na snazi razvodnjeni oblik islama koji kao da je pravljen po meri Amerike. To je labavi oblik ispoljavanja vere koji je rastao u simbiozi sa hrišćanstvom oba tipa, katoličkim i pravoslavnim. Kosovski muslimani ne beže ni od rakije ni od prasetine, a nisu uklonili ni ikone sa tavana. Za razliku od džamija, šoping molovi su puni. Alkohol, droga, nargile i duvan na svakom su koraku, a žene im odavno ne nose hidžab, burku i nikabu, već cepaju silikone, štikle i miniće. Opsednutost Amerikom izražava se na svakom koraku, od spomenika Bilu Klintonu do mini statue Slobode u Prištini. Na svetu ne postoje muslimani koji toliko obožavaju Ameriku kao što to čine Albanci. Ljubav prema Americi je protivteg mržnje prema Srbima.

Drugo, Albanija i Kosovo su američka pokazna vežba na svetskom nivou, da je moguća ljubav sa islamskim svetom. Umesto bombaša samoubica i radikalnih terorista, servira se mir i stabilnost bezrezervne podrške koju nosi prijateljstvo sa Amerikom. Treba uzeti u obzir i to da su Albanci kroz istoriju uvek gradili najbolje odnose sa najjačima, pa su se zato nesmetano razmnožili i potisnuli sve ostale, uglavnom Srbe.

Treće, u cilju uništenja „malih Rusa“, Amerika je instalirala svoje regionalne izvođače radova. Crna Gora, Makedonija, Srbija i Albanija dobili su Srbo-mrzilačke režime koji su pristali da delove svojih država ustupe, ili poklone Albancima. Milo je predao pola Crne Gore, a isto je napravljeno u Makedoniji, gde Albanci osim polovine Skoplja drže i polovinu Makedonije. Nedavno je između Albanije i AP KiM ukinuta granica, čime je projekat stvaranja etničke Velike Albanije direktno ušetao u Srbiju, u kojoj Alesandar Vučić nesmetano provodi teritorijalno, ekonomsko, demografsko, moralno i svako drugo rastakanje države. Uvođenje takozvanog nesmetanog balkanskog protoka ljudi i robe dizajnirano je da omogući regionalnu albansku mega-ekspanziju, prvenstveno po Srbiji, sa krajnim ciljem da etnički očisti AP KiM, demorališe naše stanovništvo na jugu države i potera ga u migracije, čime bi Albanci „vratili“ svoje „vekovne“ teritorije sve do Niša. Naravno, to bi uz veliko sveprisustvo migranata islamske veroispovesti, stvorilo ogroman udruženi vojni potencijal za potpuno razbijanje države sve do Subotice i uz pomoć Turske bi se vratio na scenu muslimanski Balkan sve do Sarajeva. Otuda su Erdoganovi prsti sve prisutniji u dilovima sa Vučićem. Sa takvog, muslimalizovanog Balkana, Amerika i Erdogan bi izvozili ograničeni terorizam po EU, čime bi održavali stalnu napetost potrebnu za očuvanje svog uticaja na „bezbednost“ Evrope.

Četvrto, Velika Albanija postaje velika američka baza u Evropi, u kojoj i Turci pomalo muljaju. Nijedna od zemalja Balkana čije granice su ugrožene nema perspektivu ulaska u EU i nema svoje patriotsko rukovodstvo. Amerika postavlja svoje izvođače radova od Beograda do Podgorice, pa do Skoplja i Tirane. Svi su ucenjeni, upleteni u debeli kriminal i međusobno ulančani.

Pročitajte još  Vučić: U sredu ili četvrtak sa Putinom o gasu

Peto, CIA dobija nedodirljivu eksteritoriju i resurse za nesmetane crne akcije stalne destabilizacije EU, a spektar „radova“ ide od trgovine narkoticima, preko šverca naoružanja, do stvaranja kampova i baza za obuku terorista. Samofinansiranje tajnih akcija i projekata iz crnih fondova, van kongresnog nadzora, glavni je modus operandi CIA i ostalih američkih tajnih službi.

Šesto, NATO dobija velike i veoma sigurne baze. Pored poznatog nam Bondstila, tu su još i Noting Hil i Film Siti. Podzemni aerodrom Slatina kod Prištine posebna je poslastica, a tome treba dodati bazu Jug u Srbiji i Bokokotorski zaliv.

Sedmo, posebno mesto u stvaranju Velike islamske države na tlu Balkana, ima razbijanje SPC. Zahvaljujući Vučiću rođen je Porfirije, dok su sve tvrde struje iz SPC uklonjene preko noći. Time je stvoren manevarski prostor za dezintegraciju balkanskog pravoslavnog jedinstva, pa je autokefalna MPC samo uvod u autokefalne CPC i KPC (crnogorsku i kosovsku pravoslavnu crkvu).

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Opstanak Srbije nalazi se na istorijskoj prekretnici. Poslednja moguća prepreka migrantsko-albanskoj najezdi predstavlja tzv. „pristojna Srbija“. To je onih 60% građana koji svoj glas nisu dali nikome i koji ne izlaze na „izbore“. Novi poredak iz Davosa s pravom se uplašio ove snage, pa je naložio Vučiću da pod hitno atakuje i novom partijom koptira i kontaminira jedini preostali zdravi segment našeg društva.

Pozivam sve preostale intelektualce i patriote Srbije, koji svoje poverenje nisu dali ovima koji danas sede u parlamentu, da pružimo momentalni otpor, da se okupimo u najboljoj nameri i napravimo front nacionalnog spasa. Jednaki u ugledu, časni u htenjima, viđeni u struci – Kosta Čavoški, Matija Bećković, Cvijetin Milivojević, Dejan Šoškić, Miodrag Zec, Mlađan Đorđević, Marija Alimpić, Alesandar Pavić, Duško Kuzović, Zvezdan Kalmar, Svetlana Bojković, Goran Marković, Marko Jakšić, Slaviša Ristić i još stotine i hiljade drugih koje ni ne mogu pobrojati iz sfere nauke, umetnosti, prosvete, zdravstva, sporta, privrede, proizvodnje, pravosuđa, policije, vojske, svaki čovek, svaki istomišljenik – imamo istorijsku dužnost da odmah presečemo spiralu crveno-crnog zla!

Pročitajte još  Vučićev lobi u Rusiji podriva poziciju Ruske Federacije, u tome prevazilazi i Zapad i Albance

Ne dozvolimo Vučiću i okupatoru da nam otruju 60% zdrave populacije i da nam razore državu. Drugu nemamo!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

3 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
woksmom
woksmom
1 godina pre

imate ponavljanje teksta pobogu el čita iko živ ovo