ŠTA TO KONj RŽE, ŠTA JE BAJDEN REK’O

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Stari Sloveni su na svom ostrvu Rujan (danas je nemačko, zove se ,,Rigen“) imali proročište. Rzanje konja tumačili su upućeni u paganske misterije…

Neće se ostrvo više nikad zvanično nazvati starim imenom Rujan, a ni vratiti staroslovenske paganske upućenosti u tanane niti prirode. Rujne zore tamo potomcima starosedelaca nikada više neće svitati…

Bogatuni i snobovi kad žele čuti šta priroda govori odlaze u sliv Amazona po dozu ajahuaske od ajahuaskerosa – mi sirotinja imamo neprirodu za tumačenje.

Šamani smo za ,,idi mi – dođi mi“ i ,,jebi ga“ varijante. Ima i to dugu istoriju. Prevareni JugoslAaaAAvijama, ratovima, partijama varamo se i tumačenjima. Idolopoklonici uvek pobede. Mišljenje ,,revidiraju“ zbog nove podobnosti uništavajući…

Autor: Danko B. Marin

Niko nije prorok ni šaman u svom selu – lokalnom zaseoku i onoj patokratskoj globalnoj selendri ako je Srbin. Pobeđuju nas u zaseoku gobalnog sela tvrda jezgra neumnih podatnih idolopoklonika.

,,Živeo Staljin“ bio im (nam) je poklič za oslobođenje, po oslobođenju šumski maršal komunista Tito takve komuniste šalje u logorski pakao staljinističkog robijanja. Tumačilo se nemušto rzanje pijanog diktatora pažljivo da bi se život sačuvao. ..Mjaljku munj Bljošlju impjerjaljistićku“- i naćuli ušesa, mozgovnjaču umovanjem, izoštri podobnost šamane-glupane da zajedno sa glavom ne odu uši na brzom partijskom vašaru: ma, rži i ti – njači!

,,Posle Tita – Tito“ period donosi čitavu funkcionersku ergelu rzača.

Potkovani partijskim školama rzanjem brane ,,samoupravljanje“ od EEZ koja tad ima volju da nas primi na žurku u povoju. Partijaši uvode puknutom puku ,,stabilizaciju“ zbog paralize stanja-sRanja u SFRJ štali. Uvode fraziranje da je dozvoljeno kritikovati Savez komunista Jugoslavije (nekad KPJ se zvalo to đubre) ali da se pazi da kritika ne pređe u kritizerstvo – poznato?

Komunisti uspevaju da dogovornu ekonomiju zamene dogoornim ratom, uspeh koji se slavi.

Od EEZ se, na SFRJ krvi, formira EU. Osvetiše se JugoslAvenima i JugoslOvenima što ih odbiše: odbismo! Bolje su prošli JugoslAveni predvođeni Titovim generalom, ali neće se ni ZAVNOHija oporaviti na duže staze.

Wikipedia

Razaranja Srbije se nastaviše, posle NATO bombi izborismo se za nova rzačka, ne i trkačka grla. Obećavaše sve u superlativima DOSmanijakalne rzačke (ni za konjsku mesnicu nisu) rage. Stigoše ,,vožnjpm“ građani Srbije do deindustrijalizacije, dekulturizacije, strahovitog pada obrazovnog nivoa,…

Sitnim kopitanjem bez pitanja voženi ragama i kočijašem Montgomerijem se stiže do skupštinskih rzača: Nikolića i Vučića. Trenutno postoji samo jedan besni ždrebac, nasušni naš Vučić. Ritnuo je Tomu isluženu ragu da se napasa na livadama Dedinja.

Dekadencija se ne može sakriti TV manijačkim mantrama. Ona nije juče počela. Smeje se ovih dana srbujuća šerpa Bo-Ta loncu Vučiću da ima velika usta, kao da se njegovih ne naslušasmo?

Naćuljenih ušesa stalno pratimo šta se dešava u Sjedinjenim Državama. Osetismo na svojoj koži SADistansku debilokratiju. Impičmenta Klintonovog (nije mu to prezime po fizičkom ocu) zna se da nije bilo, bilo je bombardovanja S.R. Jugoslavije. Non-stop smo zato zagriženi za SADistanske izbore, više nego ,,ove-one“ u svom kućnom pozorištancet.

Bogatu Libiju osvojenu američkom ,,demokratijom“ posmatramo, od muke prebrojavajući naše ondašnje starlete koje je konzumirao Gadafi. Libija više ne postoji kao država. Bogata je migrantima, građanskim ratom ne i svojom naftom. Opravdano se plašimo SADistana, mnogo zla posejaše po svetu nazivajući to raznim opravdavajućim imenima.

Odgalopirao diletant politikantski Aleksandar Prvi SNSishodljivi Veliki da se onomad umeša u borbu za srpsko bolje sutra. Iz svoje ,,zobnice“ izvadio dRoljare za DRoljave Klintonove i kao svaki diletant omanuo. Pobedio Tramp koji je galopera posadio u magareću klupu osvetivši se najviše Srbiji.

Pratimo jadni šta lupeta (rže) dementni defekt Bajden kao da od izlapele dedušine nešto zavisi – gde su adekvatni mediji i stručnjaci da se oglase?

RTS služi za reprize i besprizornu propagandu.

SNSlanje Marka Đurića da ambasadoruje u Vašingtnonu lično pozdravljam: zbog satire. Naspram mentalne razderotine Bajdena adekvatna je zakrpa.

Ilustracija

,,Spitting Image“ vrhunska epizoda sa sasvim živim ljudima. Žalosno je što tamošnju srpsku zajednicu nema neko pametan da adekvatno poveže. Ambasador je SNSprdnja ali organizacija da se nešto ozbiljno radi ne postoji. Prva Srbija je tamo! Druga SrPija – graDžanistička, impotentna, podanička sramoti tlo otadžbine i to smo svi mi sirotinjski podanici: ovde.

Sramotnici!

Idemo na naš podmukli drOgosrPijanski domaći teren. Sladostrasno pipanje dece, ljubljenje u usta i Bajden bi bio priveden od svakog uličnog policajca, jadna si Ameriko, a gde su domaće NVO da protestuju?

Kako to da do sada ,,Ljubičaste kecelje“ ne stigoše ofarbati u ljubičasto zid ambasade SAD? Šta im je sad? Impičmenta u SAD nema, rat u Ukrajini pokriva sve kao NATO bombardovanje što krvlju pokri fafanje ,,duge devetke“ Monike Levinski kopiloviću Klintonu. O-Kej, može li zbog perverznog napastovanja dečice lokalna NVO ,,savest čovečanstva“ da se buni? Fafanje Klintonovog mićka bilo im je O-Kej kad se bombama začini, da li su tako prošle i Bajdenove skarednosti?

O političkoj kakistokratiji ne bih…

Vlada predvođena Brnabićkom sigurno ne može, jer je dopušteno da Srbijom komanduje Kljistir Hiljaj. Amoralna nakaza, u borbi dokazana produžena ruka i mozak albanskih terorista.

Druga SrPija nema etički potencijal, uveriše nas (ne)delom. Mejnstrim opozicija?

SPSprcatori ne znaju da li su vlast ili opozicija. Oči im zamazane Dačićevom kajganom Molitvenog doručka. Ateisti nikako da progledaju.

Kurjak Džeremaja je ucenjen korupcionom aferom sa Hanterom Bajdenom. Raspada se ,,Vukovih ovaca stado“ partija.

Ekolozi su prezauzeti, nemaju vremena za duševno čišćenje.

SSPrdipraški otprašili Hiljaju-Huljaju na idolopoklonjenje i podguznu dozu SNSendvičke politikantske podobnosti. Tamo su pomijali zajedno sa Batom Santosom i Di-Džej Žeksom. Divno, još divnije ako je SSPprdipraškasta šmirantkinja Marinika (u)Tepić sredila, utepala dil sa Žeksom za neki novi rijaliti. Sosa banatska noblesa Čobanu ne spada u trivijalno ulično rijalitisanje, a i zna da svira klavir. ,,I HAVE A DREAM“ na TV ,,Pljuc“ rijaliti ,,Kaljuga“ i Šmirinika šmira, ovaj svira pravi klavir dok Kiki recituje neku svoju poemu iz vremena sviranja klavira u Požarevcu,….

Borko Stefanović iz ,,Generacije bez budućnosti“ i 6 (šest!) partija ponovo drnda bas gitaru za srećnu naprednu SrPiju.

Ilustracija

Stižemo do analitičara ,,od milja“ zvanih analni litičari. Dno!

Jedan je čak opravdavao Bajdenovo perverzno pipanje i ljubljenje dece?! ,,Iz takve je sredine gde je to normalno“ i šta sa nasrtajem da gricka detence u naručju majke? Posle je perverzna nakaza pokušala da ljubi uplašeno, zgroženo detence prilikom monstrumovog skorašnjeg boravka u Finskoj.

Radi se elementarnom sistemskom i sistematskom otklonu kog nema u Srbiji. U okviru slobode medijske misli i tu smo se stisli! Nema državna informativna kuća RTS distanciranih komentara stručnjaka, emisija posvećenih zloj tematici. Odosmo u ,,1984“ Orvelovu? Ma, i na ,,Životinjsku farmu“ od istog pisca.

Foto: Printscreen
Šta rže Bajden?

Ne postoje šanse da nam mejnstrim široke amplitude pojasni strateške nijanse. Analni litičari po formiranju nove vlasti imaće nove analne lize. Naduti puni prezira za nas tupše neupućene, prepotentno pred kamerama lizaće nove analne litice nove, najnovije vlastodržačke guzice. Podaništvo nema alternativu kao i prigodna lupetanja uvek na komandu lokalnih vlastodržaca.

Zato pozdravljajmo sve samosvesne, samosvojne komentatore od kafanskih, kafićkih, u poluvremenu utakmica, na socijalnim mrežama kontrolisanim od sociopata.

Mnogo nas je odraslo u totalitarizmu, tranzicionom lopovskom prevarantizmu tako da nasleđeni defekt postoji. Grešimo i grešićemo. Greške ispravljati. Blaziranosti nema mesta – neka se vodi lična info i misaona borba. Zaista u ovoj situaciji nemaju mentalnu alternativu. Makar kao mentalna higijena.

Rujne, lepe zore naše otadžbine da ne izgubimo: ne daj se Srbijo.

Ne dajmo se prvo lično. Borbu vodimo po horizontali ko koliko i dokle može. Narod nije glup. Znamo da imamo podmukle mejnstrim politikante za elitu. Pametno se Srbija interesuje za američke predsedničke izbore. Na globalnom nivou umešani smo putem globalnih mreža, ne sme se zapostaviti ni to delovanje. Pri tom, odlično znamo da mnogo informacija nama nedostaje: borba je neprestana.

Skaredno natofiličarsko domaće lupetanje skoro objaviše (bez skraćenja!) medijski slobodnjaci. Najostrašćenijem defektašu ne pominjem ime. Imao bi pravo na odgovor i novu medijsku prisutnost. Može se sve naći i na POLITICKI.RS slobodišu. Napljuvaše se ,,uvek nesavršene“ omladine matori plaćeni natoidi želeći da razore Srbiju pogubnije od NATO osiromašenog uranijuma. Nekad su pljuvali matori komunci moju ,,samoupravnu generaciju“ zbog nedovoljne posvećenosti ateističkim bogovima Marksu, Engelsu, Kardelju,..

Smeta NATO skeptična mladost R.Srbije. Mladi znaju da Bajden rže, da ržu uz prdenje domaći ,,šamanski“ tumači. Mladost mudro tumači lupetanja prodavaca ljudskog mesa! Prodaju ih prdonje ,,pacifisti“ jebiFetri koji bi mlade da ubace u tuđe ratove. Pri tom je NATO podrazumevano apsolutno dobro kom se ,,idolopoklonički“ Zapad klanja. Znaju li domaći natofiličari da se ovde ne služi vojni rok, ne postoji militaristička obaveza po sili zakona. Oni će militarističkim laprdanjem iz fotelja, ucrvljalih guzičetina i puni deviza nekog obučiti za rat? Slaće maršali na oružana intervenisanja po belom svetu…

Domaći natofiličari su podli zombirani plaćenici, rade po programu davno usahlog mozga.

Sjedinjene Države su veoma podeljeno društvo na izolacioniste i globalne intervencioniste. Tu smo veoma slični…

Bajden je karijerni političar, štreber sin alkoholičara. U mladosti uspeva mucavost da eliminiše za razliku od naših kaVijeVnih političaVa. Postaje jedan od najmlađih senatora i najsiromašniji u sazivu Senata 1972. godine. Nastavljač je intervencionističke politike svojih prethodnika, bez obzira na njihovu partijsku pripadnost.

Amerika ne bi bila moćna da nema veoma talentovanu političku elitu. Takav je bio genijalni Džordž Kenan. Tvorac je osujećenja staljinizma i na duge staze lomljenja Varšavskog pakta. Baš on bio je NATO skeptik!

Džordž Kenan, Foto: http://hdl.loc.gov/loc.pnp/ds.07025

Veoma čitan komentar bio je odsecanje od bandita koji isplivaše u vrh da bi iskoristili plodove njegovog vizionarskog uma. ,,The New York Times“ 1997. godine objavljuje nove misli Džordža Kenana. Za mudre, reči jednog od najvažnijih SAD političara 20. veka imale su težinu. Protivnik je bio širenja NATO po istoku Evrope zbog nepotrebne militarizacije. Nije se slagao ni sa Reganovom prevarom fleke od čoveka Gorbija Krmačova. Ponovo je bio vizionar…

Bajden je nastavljač izblesavljenih intervencionista, naša mladost nije blesava. Blesavi su ,,šamani“ rzači, rzanjem ,,misterija“ tumači.

Deci omogućimo kvalitetno obrazovanje, kulturom beg sa ,,Životinjske farme“ Orvelove, globalne, naše i Di-Džej Žeksove. Čuvajmo se da kolektivno ne proržemo. Konjsku mesnicu tek onda Srbija ne može izbeći..

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare