MUP: Muškarac koji je napao američkog državljanina osuđen, a Amerikanac zadržan u pritvoru

Izvor:
Danas, Informer, Foto: Printscreen Informer

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo je saopštenje o privođenju muškarca za kog se sumnja da je sinoć na Trgu Nikole Pašića napao američkog državljanina i zadao mu više povreda.

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici MUP-a u Beogradu, Policijske stanice Stari grad doveli su u službene prostorije dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je sinoć, na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne Skupštine zadao više udaraca američkom državljaninu koji je, kako se sumnja, prethodno provocirao građane koji su se tu nalazili, piše Danas.

Nakon konsultacija sa nadležnim tužilaštvom, protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca i državljanina SAD, koji neprijavljeno boravi u Srbiji, podnete su prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Takođe, protiv američkog državljanina podneta je i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o strancima.

Odlukom Prekršajnog suda u Beogradu, američkom državljaninu određen je zatvor u trajanju od 30 dana, a dvadesetdvogodišnji muškarac osuđen je na 15 dana zatvora u koji je odmah sproveden.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare