Pripadnici policije u centru Beograda PRETUKLI načelnika odeljenja u Interpolu

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen

Načelnika odeljenja u Interpolu M.V. pretukla su u centru Beograda dvojica pripadnika policije, koji su nakon toga uhapšeni, objavio je danas portal Nova.rs.

Napad se dogodio na Cvetnom trgu, a za sada nije poznato zbog čega je izbio sukob izmedju policajaca.
Nova.rs navodi, pozivajući se na nezvanične izvore, da je M.V. u napadu zadobio teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakture lobanje i preloma ruke.

Portal navodi da je zadržavanje odredjeno policajcima Danilu Stojanoviću, bivšem načelniku Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i koordinatoru u direkciji policije Milutinu Radovanoviću.

MUP se u toku dana oglasio saopštenjem u kome se navodi da su pripadnici policije u Beogradu u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili zadržavanje policijskim službenicima D.S. (43) i M.R. (47) zbog sumnje da su juče u jednom kafiću na Vračaru pretukli i teško povredili jednog kolegu, takodje pripadnika MUP-a.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da je “nakon verbalnog konflikta došlo do tuče izmedju D.S, M.R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu”.

MUP navodi da se preduzimaju “sve mere radi utvrdjivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče”, kao i da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare