Tužiteljka: Dvoje dece stradalo na Cetinju, sumnja se da je napadača ubio sugrađanin

Izvor:
Beta, Foto: printscreen instagram socijaldemokrate

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić potvrdila je sinoć da je u oružanom napadu na Cetinju stradalo 11 osoba, među kojima i dvoje dece.

Nastić je medijima rekla da je među sradalima napadač, i da se sumnja da ga je ubio sugrađanin, a ne policija, kako su mediji ranije javili pozivajući se na izvore iz policije.

“Na licu mesta zatekla sam devet stradalih, dok su nam iz Kliničkog centra Crne Gore javili da su još dve osobe stradale, a da je još šest povređeno”, precizirala je Nastić.

Tužiteljka je navela da postoji sumnja da je napadača ubio sugrađanin, ali nije mogla da saopšti više detalja, jer je istraga u toku.

Direktorka Kliničkog centra u Podgorici Ljiljana Radulović novinarima je kazala da je od četvoro povređenih koji su primljeni u tu bolnicu, troje u životnoj opasnosti.

U bolnici na Cetinju se leče dve ranjene osobe i one su po riječima direktora te bolnice Ivana Ivanovića van životne opasnosti.

Prema navodima medija, napadač 34-ogodišnji Vuk Borilović sa Cetinja je pucao je na članove porodice koji su kao podstanari boravili u njegovoj kući, a potom i na prolaznike.

Vuk Borilović, Foto: printscreen instagram socijaldemokrate

Premijer Crne Gore je proglasio trodnevnu žalost na Cetinju.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare