ISPOVEST ŽENE MUFTIJE ZUKORLIĆA “Krio je bolest 14 godina, a danas smo saznali OD ČEGA JE UMRO”

Izvor:
Blic, Foto; Instagram/elf_zu

Druga supruga pokojnog muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića, Elma Elfić, otkrila je danas da su stigli rezultati obudkcije i od čega je umro njen suprug. “Umro je prirodnom smrću prestankom rada srca”, obelodanila je ona, kao i da “nije bio trovan”.

U intimnoj ispovesti, ona otkriva da je Zukorilić bio bolestan 14 godina, i da je to čuvao strogo u krugu porodice

– Biti bolestan je intimna stvar, i informaciju o svojoj bolesti djelite sa osobama kojima verujete. Moj Muftija je bio bolestan od 2007. godine. Za njegovu bolest sam znala samo ja, insistirao je da o njoj niko više ne sazna. Od te godine, pa do njegove smrti, smo se redovno lečili, išli kod najboljih lekara i pratili njegovo stanje – otkriva ona u objavi na Instagramu.

Ističe i da su u tim trenucima bili zajedno, ali i da nije prihvatao činjenicu da je bolestan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

– Na svaki pregled išli smo zajedno, kao skoro sve velike stvari koje smo zajedno radili, zajednički odlazak između ostalog, imao je za cilj da se stekne utisak u čekaonama, gde bi bilo inače puno ljudi, da sam ja ta koja sam bolesna a ne on. Čak bih zamolila sestrice na prijemu da se za njegov termin prozovem ja, jer sam ja osoba koja je isti zakazala. Sa njim nije bilo lahko, nije prihvatao činjenicu da je bolestan, nije volio odlaske kod lekara, žalio se doktorima da ga kritikujem da treba da povede računa o stilu svog života, i u šali bi im rekao “ja sam htio drugu ženu a dobio sam drugu majku” – ispričala je ona.

Otkrila je i šta je bio najteži deo njegove bolesti.

– Glavni lekar dr Suad Ćatović, kojem se ovom prilikom zahvaljujem u ime mene i moje djece, je izvrstan i savestan lekar, koji mi je pored stručnosti pomogao u njegovom liječenju insistirajući i vršeći pritisak da ni jednu kontrolu ne propusti, jer najteži dio njegove bolesti je bio odvesti ga do ordinacije na kontrolu. Uspjeli smo ga ubediti da se operiše, iako nije mogao zamisliti da će njegova prsa biti razrezana, i noć u oči smrti smo razgovarali koju bolnicu trebamo odabrati. Božijom voljom nije došlo do operacije. Danima nakon njegove smrti plakala sam žaleći što ga nismo ubijedili da ode na operaciju ranije – napisala je ona.

Na kraju, objavila je i od čega je umro muftija Zukorilić.

– Danas, izveštajem obducenata smo saznali da nismo zakasnili, aorta nije pukla, umro je prirodnom smrću prestankom rada srca. Tačno onako kako je vjerovao da mu je Allah dž.š. odredio trenutak smrti njegovim rođenjem. Hvala Bogu nije ni otrovan, jer ko kod ga je poznavao mogao ga je samo voleti – napisala je Elma.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare