Kusturica: “Zadruga” je džiberski luciferluk Željka Mitrovića. Džiber iz Mladenovca sanjao da postane deo toga

Izvor:
Direktno.rs, Ilustracija, Foto: Printscreen Sputnjik, TV Pink, MUP Srbije

Srpski reditelj Emir Kusturica u jednoj od epizoda svog serijala “Moj život” govorio je o nezapamćenim tragedijama koje su zadesile Srbiju dan za danom, a dotakao se i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića.

 

Kusturica je poredio dva počinioca masovnih ubistava, a u jednom trenutku dotakao se i rijaliti programa “Zadruga” i direktora Pink televizije Željka Mitrovića, piše portal Direktno.rs.

– Za razliku od dečaka monstruma i ubice, džiber iz Mladenovca je deo prigradske dripačke kolone koja sanja da postane zvezda “Zadruge” u kojoj vri živo blato, u kome se guši svetosavski Srbin i Srpkinja i gde se ostvaruju džiberski luciferluci Željka Mitrovića – rekao je Kusturica u epizodi serijala “Moj život”.

Podsetimo, tragični događaji u Srbiji uzrokovali su snažnu reakciju naroda, pa se, između ostalog, pored brojnih zahteva građana, od vlasti traži da ukine emitovanje rijaliti programa.

Održana su za sada dva protesta “Srbija protiv nasilja”, u kome je učestvovalo na desetine hiljade građana, a na njima je izneto nekoliko zahteva, među kojima su i smena članova Saveta REM i ministra policije Bratislava Gašića.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare