Đorđević po povratku iz Moskve: Vučić definitivno otpisan u Rusiji

Izvor:
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Vučić je završio, džaba mu milijarde

Gost medijske kuće “Srbin info” bio je Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje, koji je odmah po povratku iz Moskve otkrio da je Aleksandar Vučić definitivno otpisan u Rusiji i pored svih lobista koje tamo plaća.

Foto: Privatna arhiva

– Spokojan sam i ohrabren, jer su i u vrhu ruske države i u ruskoj javnosti svi svesni ko je zaista Aleksandar Vučić. I što je najvažnije, razlikuju izdajničko rukovodstvo u Beogradu od srpskog naroda.

Rusija neće prihvatiti nameru Vučića da teritoriju takozvanog Kosova gurne u NATO pakt. Za Rusiju je to neprihvatljivo i crvena linija.

Džaba Vučiću sve pokradene milijarde, on će ostati u istoriji upamćen kao izdajnik – naglašava Đorđević.

On je objasnio kako srpska redakcija Sputnjika i RT Balkana pod palicom porodice Milinčić, kako kaže, odane i finansirane od strane Vučića, izvrće reči ruskih zvaničnika, a to su poslednji put uradili juče sa Marijom Zaharovom.

– Ruski mediji u Srbiji RT Balkan i Sputnjik, finansirani novcem građana Rusije, ali i Vučićevim novcem, a pod upravom porodice Milinčić, i ovog puta su pohitali da ublaže izjavu Zaharove, i ulepšaju kritički stav Rusije prema Aleksandru Vučiću.

U tekstu na portalu RT Balkan “Srbija neće učiniti ništa protiv Rusije” samo je ovlaš provučen odgovor Zaharove da se pitanjem “otkud srpska municija u Ukrajini” bave eksperti, i da se čeka njihov izveštaj kako bi Moskva preduzela korake, ali se zato u tekstu ističe da se “srpsko oružje ne nalazi ni u Ukrajini ni u Rusiji”. Malim poigravanjem rečima, porodica Milinčić je izjavu Aleksandra Vučića stavili u usta Marije Zaharove i eto za građane Srbije slike kako Rusija veruje Vučiću.

Pročitajte još  GOVEDO!

Još jednu izjavu Marije Zaharove je RT Balkan zavio u oblandu “à la Milinčić” da bi Srbi lakše progutali

SAD i EU „nepristojnim manevrima oko kosovskog pitanja pokušavaju da operu sramotu od agresije NATO-a na Jugoslaviju 1999. godine“, izjavila je potparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova na brifingu u Moskvi 9. marta, preneo je IA REKS.

Tako je Zaharova odgovorila na pitanje novinara koliko puta Srbija treba da odbije Zapad i da li Zapad ima granice u primoravanju Srbije da se odrekne svog teritorijalnog integriteta.

„Koliko puta odbiti? Nije pitanje koliko puta, već da li postoji volja da se brani sopstveni suverenitet, nacionalni interesi i radi za budućnost svoje države“, izjavila je Zaharova pitajući se u stvari postoji li volja Aleksandra Vučića da brani suverenitet Srbije.

„Zapad više nema nikakve granice, uključujući moralne, ni u ovom kontekstu, ni u drugim“, izjavila je Zaharova na zvaničnom sajtu ruskog ministarstva spoljnih poslova.

Zaharova je podsetila i na stav Rusije o rešenju Kosova, a to je da se problem Kosova mora rešiti mirnim putem na osnovu međunarodnog prava i temeljne Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

Na portalima RT Balkan i Sputnjik pitanje Zaharove “postoji li volja” Aleksandra Vučića da brani suverenitet Srbije se naravno ne prenosi a pozivanje na Rezoluciju 1244 se samo ovlaš provlači – objašnjava Đorđević.

On je otkrio i šta Aleksandar Vučić zaista sprema sa formiranjem takozvanog „državotvornog pokreta“ pogledajte u video prilogu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare