Braunović u Kraljevu: Živim za dan kada ću se u svojoj uniformi pričestiti u Prizrenu u crkvi Svetog Đorđa

Izvor:
Politički.rs

Večeras je održan još jedan veličanstveni skup Naše Drine, ovoga puta u Kraljevu.

Foto: Naša Drina

Ovacijama i gromoglasnim aplauzom, u sali bioskopa Kvart, dočekan je  predsednik Naše Drine Igor Braunović koji se srdačno pozdravio sa brojnim prijateljima i ratnim drugovima.

 

Posle intoniranja himne, Braunović je održao vatreni govor i ulio nadu Srbima, naročito onima sa Kosova i Metohije koji u njega najviše veruju, da još ništa nije izgubljeno i da će se srpska uniforma ponovo videti na Kosmetu.

“Pomaže Bog, srpsko Kraljevo”, pozdravio je Braunović okupljene i nastavio:

“Ja, braćo i sestre, živim za dan kada ću u svojoj uniformi prošetati kraj Bistrice, napiti se vode sa Šadrvana i pričestiti se u crkvi Svetoga Đorđa u Prizrenu, gde sam kršten. Veliki pozdrav za našu braću sa Kosova i Metohije, za njih pedeset koji su došli da budu ovde sa nama.

Ono što će za Našu Drinu, posle Svetog Pisma, biti najsvetije je matična knjiga rođenih i katastar,” ponovio je još jednom lider Naše Drine podsećajući na to čije je Kosovo i Metohija i čija je imovina na Kosmetu.

“Dosta smo se lagali”, nastavio je Braunović, “Srbija je sve jača i jača ekonomski i finansijski. Tu svoju jačinu i tu svoju snagu treba da upotrebi upravo u ove svrhe, ovim putem i ovim pravcem, jer drugoga puta i nema”, istakao je.

“Glasajte srcem, glasajte za Srbiju, glasajte za budućnost Srbije i srpskog naroda širom srpskih zemalja. Kao što vidite, Srbija je ustala i Srbiju više niko zaustaviti neće. I nikada više neće biti vlasti ni države bez Naše Drine i  srpskih socijalista”, završio je svoj izuzetan i govor pun nade i vere, lider Naše Drine Igor Braunović.

 

 

 

1 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare