Drugosrbijanski vojni škart u pohodu na naftu i gas Rusije i hapšenje Putina

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Wikipedia,

,,Marš soli“ NATO drOgosrPije u pohodu na naftu i gas Rusije

Svedoci smo žestoke kampanje drOgosrPijanskih ostrašćenika da se R. Srbija uključi na sve načine, bude bitan NATO faktor u sređivanju stanja u Ukrajini uključujući i hapšenje Putina!? Usta puna mirotvorstva, gandizma na NATO način.
Piše Danko B. Marin

Reč ,,sramota“ ne postoji kod ratobornih lažnih gandista NATO propagandista ali ni elementarna logika. Ovde rat drOgosrPijandure vode na trgovima, ulicama, društvenim mrežama, u medijima okupirane SNSmrtije. Pogled na njih jasno govori da su vojni škart! Potuljena lukava slabotinja bi naravno zdrave ubacila u eventualna ofanzivna oružana dejstva pri tom bez ikakve griže savesti žrtvujući i sve građane R. Srbije. Klanje vola zbog jedne šnicle je OK za te ,,račundžije“…

,,N1“ javlja o teškom razaranju Belgoroda od strane Ukrajine. Samozvani firer Fojfodine kamarad fon Čanak nije bio rad da ode do Belgoroda. Bio je u Ukrajini politikantski egzibicionista ali u Rusiju do bombardovanog grada nije otišao. Interesuje ga lična ,,istina“ za TV brabonjavu demagogiju. Bitan u ekipi za spajanja mesa (saluštine) bio je doktor Rus S.M. iz Belgoroda. Firerčić je na moto susretu u Sremu divljao na motoru, doživeo tešku nesreću. Ne ode crnokošuljaš da vidi šta je i kako Ukrajina izbombardovala u Rusiji, u gradu lekara S.M koji mu je dao život.

Foto: Twitter/@XXLTulip

Nijansa crne u ružičastom je neki džender džandar on-ona-ono bradato biće iz ,,Žena u crnom“ – radikalan kao da ga je Šešelj na šupak rodio. Za ,,zapaljive“ govore neće ići u Hag pošto su NATO podobni. Naravno nesposoban za vojsku ali sposobne bi maršal u ružičastom slao da ratuju, uvodio sankcije, hapsi Putina. Još jedan deluzivni degenčić i verovatno lično ugrožen od samog KGB Putina.

,,Šesta ruska kolona“ ovde je argument za privlačenje medijske pažnje raznih nezalečenih paranoika. Ističu svoju neizmerenu važnost, hrabrost, borbu za svetski mir uključujući ratnu opciju u kojoj bi drugi ginuli, bili teško ranjavani ratujući za te poremećene umove. Eksperti su za politiku od lokalne do globalne. Zato su apodiktični. Njima protivrečiti znači napadati idealni anglo svetski poredak!

Foto : Press-služba MID RF, Printscreen

Ugrožen ,,šooooujstom rouskom kulounom“ je i Vučićev trbuhozborački ginjol. Anu Brnabić bi trebao da ugrozi dokazani nepotizam ali ona reč ,,nepotizam“ ne zna da izgovori tako da i dalje car trbuhozborac, njen šooUuujf ne skida je iz premijerske fotelje. Nije pokrenuto ni formiranje nove Vlade Srbije. Hajde da se plašimo rusofila, strah od njih sva SNSranja pokriva!

Najnoviju komandu o ugroženosti nisu čuli vlastodršci iz frižidera, a ni lažiopozicionari? Lično devedeset jednogodišnji mladić je sad izdao naređenje za SAD oslobođenje!

Đerđ Švarc (kriminalac nadimka ,,Soroš“) poziva na borbu protiv našeg ,,domaćeg neprijatelja“ u Sjedinjenim Državama. Opasnost dolazi od Trampa i Republikanske partije što u pokušaju vladavine dementnog (lažnjak) predsednika Bajdena i ekstremne podeljenosti, nezadovoljstva može pokrenuti zastrašujući lanac nasilja. Psihopata Švarc je pre toga pozivao da se izvrši državni udar u Kini, blickrig protiv Rusije uvek koristeći manihejsku podelu na apsolutno dobro gde je on i apsolutno zlo gde su objekti za satiranje. Suludi deda, stračkih jaja što mu do kolena vise nije imao muda da odradi Kinu, jurca uniformisan na kupoli tenka sa svojom armijom na Moskvu. Sad se ostrvio na SAD iz neke pacovske rupe. Vratilo se klatno Vašingtonu. Hoće li drOgosrPijanske armije da mu se pridruže? Rek’o komjesar Soroš, nije zajebancija.

Foto: Wikipedia, Instagram, Printscreen

Vučić će se izvući ne sumnjam. Neće ni prigodni govor podrške Sorošu održati, sastaje se sa imenjakom, sinom Đerđa Švarca ali sedeo je u magarećoj klupi kod Trampa… TV Hepi provincijalna luda Čanak iz kloaka koalicije sa SNS u Novom Sadu – ni taj nije bolji što se sluzavosti tiče kao i ostatak cirkuskih tuljana.

DrOgosrPija će se držati ukrajinske krize za koju oni nemaju ključ. Biće blebetavo učaureni zbog javnog pljuvanja po Srbiji i njenim građanima koje preziru.

Neporecivi globalni iz prkno-lokala humanisti pri tom ne shvataju da vređaju i Mađare. Nacije počivaju na solidarnosti. Domaći Mađari sigurno saosećaju sa svojim sunarodnicima u (poludeloj) Ukrajini koji hoće da se odseku i priključe matici. Zašto?

,,Desni sektor“ ukrajinski bio je minorna ,,desna“ organizacija apsolutno nemoguća za normalan, civilizovan prolaz na izborima. Ne ni šovinistička nego neonacistička banda! Čvrsto ih je spajao rasizam. Sektoraši Ukrajinci su najčistiji Sloveni dok su drugi rasno nečisti. Rusi su za njih Mongoli. Ukro nacisti imali su prolaz ali na zapadnoevropskim stranama. Podržala ih je i vlast u Kijevu, bili su njena antiruska sablja. Talog drušzva razarao je pokušaj uspostavljanja normalne državnosti Ukrajine. Sve ide uz pomoć tajkunskih para. Poziv Putinov da stariji kijevski oficiri SSSR formirani srede stanje je bio patetični neuspeh usled loših saveta sovjetskih birokrata iz Moskve. Dolazi se do nacizma i građanskog rata.

Mađarska nacionalna manjina je poštovala centralnu kijevsku vlast. No, ukro nacizam je počeo i njih ozbiljno ugrožavati do genocidnog istrebljnja. Zahtev za otcepljenjem i pripajanje matici postaje Mađarima opravdan. Čanak naravno ne vidi problem Mađara tamo i ne samo njih. Problem mađarski tamo ne vide ni drOgosrPijanisti, ljubičaste kecelje, lažno nezavisni ,,intelektualci“ sumnjivog intelekta.

Ukrajinske Ruse namerno preskačem. Ko ne zna kakvom su teroru izloženi nema mu pomoći. Svesni znaju i bez mog teksta.

Rusine naci ukrajinstvujući kijevski režim ne priznaj za etnos. Ne postoje tamo. Žive ali su nepostojeći. Ovde su Rusini bitan deo korpusa nacionalnih manjina ma kolko da ih ima. Gde su osude nacističke kijevske hunte od naših ,,svesnih humanih“ drOgosrPijanskih elita?

Ukrajinci Srbije su zaista divni građani R. Srbije. Njihovih protesta nema po trgovima i ulucama, sa savršenim razlogom su vrlo uzdržani. Zakoni koji se primenjuju u matici ovde primenjeni bi ih izložili nasilnoj srbizaciji. Jevrej iz vodvilja, politikantska dosetka Zelenski je sramotno da ih uči šta su, ko su i usmerava mržnju. Zar propalo glumačko sprdalo jevrejskog porekla – nesloven koji je poslao svoje roditelje u luksuznu vilu u Izraelu veruje u to šta radi za slovensku Ukrajinu?

Najblaže rečeni imamo čudne pacifiste.

Jadni mršavko bosonogi Gandi im na usnama ali šta im je u glavama? DIVIDE ET IMPERA je rad, pre pokušaj drOgosrPijanskih politikantskih egzibicionista. Za sada imaju monopol ,,pacifizma“ u medijima. Apsolutno su anglofilno usmereni s tim da za uzor uzimaju najgoru anglo varijantu socijalnih darvinista. Ni majmuni nismo na toj lestvici za naše ,,anglo“ socijalne darvinisre“ iz domaće govnjive politikantske kuhinje! Pri tom ti ,,svesni“ društveni elementi svesni su da su niže na darvinističkoj društvenoj lestvici od svojih natčovečanskih gospodara.

Fizička ružnoća gaDnih domaćih lažnih gandista je za Lombrozove tipove skale izrođenosti.

Wikipedia

Gandijev ,,Marš soli“ bio je bitan pokretač slamanja britanske zlikovačke dominacije u Indiji. Pokrenut zbog britanskog monopola na so ,,Marš soli“ 1930. g. bio je tiha pacifistička efikasna sila za rušenje velike imperijalne nepravde. Trajao je 24 dana do izlaska Indijaca na Indijski okean. Posle su usledila masovna hapšenja. Koga bi hapsili ,,naši“ anglofili mirotvorci slepi za patnje sirotinje?

Indija postaje nezavisna 1947. drOgosrPijanci svi odreda su titoisti – da li bi dozvolili nezavisnost Indiji?

Čopori vukova u jagnjećoj koži marširaju više u medijima nego po ulicama i trgovima. Arogantne, lenje fensi grupe su, a ,,runo“ od skupo plaćene frizure ,,Ženi u crnom“ Miki Urkinji može vetrić da pokvari ako se izlaže prirodnim… Ni drugi čoporaši nisu bolji… Gandi samo frizuru da vidi pacifističkom saborKINJI MikiKINJI Urkinji verovatno bi povratio pojedeni skromni obrok. Mahatmi bi ostatak ekipe bio letalan kao i atentat. Kako bi reagovao na budalašenja internacionalne ekipe ili da čuje šta je dobitnik Nobelove nagrade za mir izjavio?

1983. godine Leh Valensa dobija Nobelovu nagradu za mir. Mahatma Gandi je nekoliko puta nominovan bez dobitka na kraju. I bolje… Satjagraha tvorac nenasilne filosofije upamćen je kao mirotvorni velikan.

Foto: Printscreen/ Nulta tačka

,,Ili promeniti politički poredak Rusije ili vratiti njeno stanovništvo na 50 miliona stanovnika“- izjavljuje dobitnik Leh.

Nekog domaćeg protesta osude mirotvoraca Srbije nema. Izgleda da lokalne zombirane NATO hijene, medijske drOgosrPijanske vučice i vučine misle isto kao Valensa. Možda ciljaju na velike nagrade za NATO (ne)mir? Neslana šala od mirotvoraca, mali natofilni miševi – svedeni na svoju meru će dobiti samo da grickaju odbačeni buđavi sir.

Danko B. Marin

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zoki
Zoki
8 meseci pre

Tekst kao da ga bosanskisrbin pisao hhh