Nije sistem zakazao, sistem je uspeo jer je ovo bio cilj sistema

Izvor:
Srbija global, Politički.rs, Foto: Ilustracija

Ne verujte ništa SISTEMU. U ovoj opštoj tragediji samo je jedno sigurno: DA SVE ŠTO REŽIM KAŽE – LAŽE!

 

NEMAJU TRUNKU KAJANjA. ISTE ODVRATNE GLAVE OD JUTROS SU ZAUZELE SVE TELEVIZIJE. Vinovnici medijskog zla govore, objašnjavaju uzroke. To je siguran znak AGENDE.

Za 48 sati apsolutnog sloma nema nijedne ostavke a ono smeće Brnabić tvrdi da sistem nije zakazao. To znači da ćemo na kraju biti krivi mi obični ljudi i da će nam biti nametnut još gori teror režima.

Foto: Printscreen RTS

Pošto SISTEM NIJE ZAKAZAO, kako je objasnilo Brnabić znači da je SISTEM USPEO.

 

Nedostatak elementarnog kajanja ili barem preispitivanja sopstvene odgovornosti je najpoznatiji simptom za prepoznavanje psihopate. Vlada Srbije i njen patrijarh Vučić su leglo psihopata. Oni su najveće psihopate u društvu i iz njihove patologije rađaju se okidači za sve druge poremećaje.

Mi imamo patrijarha koji je od 2008. do 2014. bio predsednik RRA, a u to vreme su uvedena sva najgora medijska programska zla u Srbiji. Ima li taj čovek kajanja danas, pa da kaže: odoh ja u manastir, a vi izaberite nekog drugog. Nema. On ispisuje neke fraze kako smo svi krivi.. Jer, funkcija, moć i vlast su jedini Bog kome se u ovoj zemlji mole kako oni koji vode državu, tako i crkvu.

Tim izgubi dve utakmice, trener skloni igrača iz tima, izgubi još dve, trener podnese ostavku. Ovde nisu krivi ministri, vladike, patrijarh, urednici medija. Nisu, jer sistem nije zakazao.

Sistem je uspeo jer ovo je očito bio cilj sistema.

SRBIJA GLOBAL

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare