Od smrdljive glave do još smrdljivijih repova – od niko nam ne traži do traže nam priznanje Kosova

“Niko od nas ne traži da priznamo Kosovo”, Aleksandar Vučić, 09.12.2014. “Traže nam da priznamo Kosovo”, Aleksandar Vučić, 24.10.2019, 01.07.2020.

Za ovih desetak godina upravljanja kosovskim problemom, Aleksandar Vučić je uspeo da proces “pregovora” dovede do zaokruženja izdaje. Još uvek nam nije položio račun o tome kako je od “niko od nas ne traži” doveo do “traže nam”, pa pokušava da većinu funkcionalno nepismenih ubedi da je državnički miroborac bez presedana u istoriji čovečanstva. A grb Srbije osvanuo je prekriven flekom.

Zna on i te kako dobro šta radi, jer savetnici su mu Bler, Šreder, Merkel i Heskens, sve sami osvedočeni “prijatelji” Srbije. Po pitanju priznanja “Republjik Kosova” primenjuju princip tautologije – ishod je uvek tačan, bez obzira na okolnosti, a može i ono – “svi putevi vode u Rim”.

Postoje nagađanja da je ovo razvaljivanje Srbije produkt tajnog hrvatskog plana koji je za izvođenje radova podmetnuo “crvenog vojvodu”. Nema sumnje da je ini svojom politikom doprineo međunarodnoj satanizaciji Srbije i srpskog naroda, uz neizbežan vidljivi efekat nekažnjenog istrebljenja Srba sa svih prostora koje su radikali “branili”.

Piše: Davor Kalajžić

Potonje sveopšte radikalsko rasulo do koske je ogolilo mentalno-profitersku trulež te organizacije, jer je sav dojučeranji “krem” preko noći preleteo u sektopartiju, gde su se probudili kao nepopravljivi evropejci, ali veoma gladni.

Ovaj salto mortale pokazao je da se radilo o najobičnijoj gomili strvinara koji gledaju šta i gde ima da se oleši. Sam “crveni vojvoda” nije se mnogo potresao, jer je džuboks okrenuo ploču i zasvirao drugu pesmu čim je novi gazda krenuo da ubacuje sveže iskovane novčiće. A strvinari? Na krilima novog vetra, krenuli su da rade jedino što znaju – da leše. Oduvek su samo na to čekali. Diplome? To usput, na kiosku.

foto:Petar Kujundzic/ vreme.com

Nepismena bagra, preko noći je usvojila princip – svi za jednog, jedan za sve. To je dovelo do neviđenog stepena pljačke i korupcije na svim nivoima i do potpune paralize pravosuđa, policije i vojske. Vođa se posebno potrudio da na čelo ovih institucija postavi najgore koji su svoj izmet kapilarno sproveli dalje. Tako je sektopartijsko-bratomafijski šljam prisvojio državu. I dok se Aleksandar Vučić nevino upinje da nam objasni da je goli pištolj bez prebijenog cvonjka u džepu, socijalni slučaj gadljiv na novac, dotle iz “fundusa” izvlači garderobu od više hiljada evra, a bratomafija preko sakrivenih ofšor firmi i švajcarskih računa slasno se oblizuje.

Od smrdljive glave pa do još smrdljivijih repova, svaka vaška je slučaj obaška; tetka, Bugarska, jahte, avioni, kamioni, hoteli, baklje, tenderi, ružičasto, Aseko, Rio Tinto, Bor, Smederevo, Vinča, Ritopek, Jovanjica, Krušik, Telekom, EPS… Sektopartijska bratomafija do sada nam je pokrala oko 40 milijardi evra, koliko se za njihove vladavine povećalo kreditno zaduženje Srbije. Tome treba dodati i provizije koje su uzeli za potpisivanje štetnih ugovora, te prodaju droge i oružja “na crno” što su ugurali u “botoksirani” BDP, pa se može pretpostaviti da je “fundus” vredan najmanje 80 milijardi evra.

Pixabay, Printscreen, Instagram

Toliko košta da pređeš put od – niko nam ne traži/traže nam. Oslobođenje će biti jednostavno – svi lopovi u zatvor, a onda će vratiti ono što su izneli, plus biće im oduzeto sve što ne mogu da opravdaju.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

Izvor: Direktno.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare