Tata smrti i sluga svih nakaznih režima u “Trenutku istine”

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

KAMO SREĆE DA NEMA TV ,,PINK“ NESREĆE!

,,Kamo sreće da je gledao ‘Zadrugu’ – video bi kako veliki šef kažnjava nasilnike“- Jovana Pink Jeremić.

Patokratija, vladavina psihopata vrši psihopatizaciju društva. Naše društvo je decenijama psihopatizovano. Zastrašujuće reklamiranje nad izvršenim teškim zločinom pravilo je – TV ,,Pink“ nije izuzetak.

Piše Danko B. Marin, Foto: Privatna arhiva

Kamo sreće da sin Željka Mitovića nije vozio džip, da je gledao tatine TV bljuvotine ne bi ubio devojčicu na pešačkom prelazu.

Ima i tata smrti oko sebe – za njih su drugi odgovarali, ko se bunio nestajao je u sumnjivim okolnostima.

Ivana Bodrožić i Željko Mitrović, Foto: Facebook

Majka Ivane Bodrožić strada u sumnjivoj saobraćajnoj nesreći. Medijima je davala intervjue o ćerkinom ovedrdoziranju u ,,Hajatu“ pominjući Željka Mitrovića. Rijaliti iz ,,Hajata“ nismo gledali mada je sigurno bio snimljen.

Sluga svih nakaznih režima se izvukao. Ne prvi put!

Slobin verni julovski džihadista bio je spreman heklerom da istušira demonstrante opozicionare. Izvukao ga je DOSmanski parazitski šljam zaboravljajući naše pokliče protiv TV ,,Pink“ virtuelne stvarnost u odbrani Miloševićevog režima.

Isto se desilo Mirinom (Marković) JULkanu Aleksandru Tijaniću. Zaseo u RTS.

Nemaju odgovornosti. Zna vlast šta radi, jer ni vlastodršci ne smeju biti odgovorni. Sva lupetanja ostaju jedino marginalnim kolumnistima poput mene i deluzivnim psovačima na socijalnim mrežama. Ništa ne postižemo i nećemo postići. Banditi lete dalje u nove partijske profite i benefite.

Ostadoše Tijanićeve reči o Di-Džej Žeksu za podsećanje da posle svake promene režima sebi ugrađuje nov himen.

Patokratija je ovde konstanta, uklopljeni u staru lako se sjedinjuju psihosi sa sasvim novom. Psihopatama su uvek drugi krivi, a narod im je stoka i treba da sve njihove krivice nosi.

Ko nije iz političkog kriminala dobiće TV ,,Pink“ kič igara. Šta bi više hteo puknuti puče? Jupiterima je namenjen božanski zakon, za volove su batine ako počnu glasno da muču. O-Kej je muk kao tišina dok se preživa, ali nije i mukanje u mukama.

Idealno uklopljen u žutilo ružičasti Di-Džej Pink Žeks ponovo uvređen žutom bandom, žućoviće s prezirom napušta. Žute lopove ružičasti poštenjak napušta po silasku žutice sa vlasti. Dokazuje prekid kačenjem sa Draganom Đilasom.

Foto: YouTube

Javno Điksaru optužuje za uništenje Žeksove voljene Demokratske stranke. Didžejstvujući zbog medijske prisutnosti stvara buku nazivajući Điksaru secikesom, tapkarošem i lopovčinom. Morao je augmentativ ,,lopovčina“ upotrebiti zbog ličnog pečata. Uzvraća Điksonja, no neuspeo je čovek za razliku od pinkarastog didžejčine.

,,Brate Điki, ja za ‘Zadrugu’ dobijam nagrade, a gledanost ovih programa raste iz dana u dan što je dokaz uspešnosti mojih projekata“ – na manevarske metke udara haubičkom granatom uspešni JUL žuti napredni pinkista!

Virtuelni pinkovani život nastavlja neživotom trovačinu. Mnogi poklekoše. Deo TV Pink imperije je čuveni urbani rok kritičar Petar Luković. ,,Urban“ zbog prostačkog cinizma kakav se ne može čuti ni u najzabitijim blatištima ispred zadružnih domova i od najnezadovoljnijih seljana ispijača piva uz brlju.

RRA je monstr gotska priča za sebe. Patetične budaletine poput mene očekivaše prisutnost ognjenog mača hrišćanskog ulaskom vladike Porfirija. Postavljen za predstavnika svih verskih zajednica 2005. u RRA od Narodne skupštine Srbije budio je nadu. Savet RRA ga je izabrao za svog predsednika 2008. Bi puvanjak u čabar!

Foto: J. Milovanović

Malo glasniji prdež čuo se 2010.g. naravno zbog TV Pinka. Uzrok skarednosti u ,,Farma“ defektaštvu. Javnost se bunila. Stigla je Porfirijeva anestezija sa sve krstom.

Pink lažna mentalna higijena dobila je još jednog saučesnika. Kreveljko Pink Željko je sada (dž)iber ales!

Ružičasti mag pseudoeskapističkom rozom magijom oprao je sve nakaradne slobizme slobistima, JULizme julistima, DOSmanijačenja dosmanijacima i SNSendvičarenje funkcioniše vrhunski.

Nema kriminala za osudu, ni za sud. Potuljena tunjava Tadić-Vučićeva zaGorka Dolovac je i sama rijaliti zvezda. Maskirana u kancelarijsku tapetu junakinja je suludih popartističkih filmova, superopičenog performansa Jozefa Bojsa,…

,,Kako objasniti slike mrtvom zecu?“ čuveni je performans sa supersmislom za razlku od rijalitija ,,Kako objasniti Zagorki Dolovac šta joj je posao?“

Interesantni su intelektualci u buni protiv rijalitija. Čudno te gledaju ako ne želiš brojne peticije da potpišeš. Nije retkost da koriste rijaliti psovačinu zakaže li im cinizam. Šta uradiše do dana današnjeg u buni osim buncanja? Da se ne lažemo. Nisam operisan od psovanja ni ja. Psovanje mi nekad jeste mentalna higijena. Bedno umiruju savest. Biće još bezvrednih peticija…

Dokazani gluPac i njegova akcija protiv rijalitija na ulici – zaobiđoh je u širokom luku. Zaobišao sam Branislava Lečića u širokom luku. Koga bre ti iks-iks-iks (zajebavaš)? Pa, bio si promoter rijalitija i prodaješ mi *fuda (*muda) za bubrege?

,,Oprao“ se ,,Pinkom“ i otac rijalitija uvedenog u mejnstrim Dragan Đilas.

,,Otac Velikog brata“ – Điksu nežno tepaju drOgosrPijanstvujući boreći se protiv rijalitija.

Di-Džej Šmrks leti na belim oblacima, šmrče ih (zaboravio?) i Đilasu zahvaljujući. Dokazani tatica, otac mejnstrim rijalitija sad se za protest glasno buni sa skarabudž svojom ekipom tražeći zabranu rijalitija!? Morbidnom Đilasovom teatru apsurda nedostajali su Aleksandar Vučić i autobusdžije. Pinki Žeks je bio prisutan. Pratio je mitinge genijalni naučnik iz vazduha. Leteli su njegovi dronovi.

U ,,apolitičnom“ maniru izbrojao je pošteno oko 2.000 prisutnih na prvom protestu. Čarobnjak iz Oza, onaj pravi pominje 9.000. Zakazali naučni dometi ružičastog naučnika?

Energetsko-ekonomski terorista ćumurdžija Grčić nam se cinično ceri. Nagrađen je zajedno sa Zoksi Groksi. Pravednica glumi pravednu opozicionarku. Glavni dobitnici su građani R. Srbije. TV Pink će se gledati po povišenoj ceni struje.

Posle tragedije ne mogu zločine komentarisati. Kako je roditeljima, bližnjima nastradalih samo oni znaju.

Pad Čaušeskua, njegovog režima rastumačila je Elena Čaušesku. Dr Elena izjavljuje da se slom desio usled malog broja časova marksizma. Slična lupetanja poput Džej Džejkinog su istorijski prisutna. Zar se nedovoljno gleda ,,Zadruga“ TV Pink? Uvesti zadrugarski rijaliti u škole, na fakultete ocene da se zaslužuju. Spas dolazi od Žeksovih isčašenih rijalitija i biće sve idealno: možda drugi sadržaji nisu ni potrebni? Stiglo je lako, brzo rešenje. Imaćemo beskonfilktnu, savršeno obrazovanu mladež.

Kvalitetne psihijatre prvo angažovati za političare. Globalna patokratija je problem čovečanstva. Lokalna patokratija je glavni neprijatelj građana Srbije, našeg sistema. Bolesne srpske režime na lovorikama održavaju krivosuđe, obrazovanje bez (zabranjenog) vaspitanja, ekonomija podržana kriminalom, nedostatak verodostojne kulturne elite, kakistokratija,…

Stvoren je imaginarni konzument uma otvorenog za ispiranje identiteta. Ubija se kosmopolita, građanin sveta nosilac ekskluzivističke samosvojnosti.

,,Meta“ zamenila ,,Facebook“! Grubo se nabacio metauniverzum poremećenog Zakerberga. Mondijalno su ponižene, osujećene milijarde korisnika za slobodne komentare.

Psihopata WEF Klaus Švab globalno peni umesto da je vezan ludačkom košuljom u umobolnici. WHO naduti defektaš još se šepuri pun ničim zaslužene gordosti.

Foto: Printscreen YouTube, Instagram

Divljaju banksteri, necrknuti Soroš, Bil Gejts, farmakomafija, GMO masovne ubice,…

Idiokratom Bajdenom bajdenizovani SADistan postaje montipajtonovska država u težnji za globalnom dominacijom isčašenih elita. Bajdenovo globalno manijačenje najviše trese Sjedinjene Američke Države. Normalan svet sve je nezadovoljniji, ne i tamošnje kleptokrate. Vučić i Bajden stari su drugari. Postao vUČKu gares i Sorošev sin, Aleksandrov imenjak.

Foto: Twitter/ @predsednikrs

ZombiKINjA Ana Brnabić spremana je za liderstvo od (na)strane WEF. Interesantan je njen tvit odbrane režima. Retarduša brani SNS, ali ko zna?

,,Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu“- tvituje Ane Brnabić.

Ovakvo braniteljstvo liči i na insajderski implozivno rušenje vučićokratije. Glupa jeste, ali zombiKINjU ko može znati? Sigurno je i za imploziju isprogramirana. Zasenila premijerkinja-liderkinja izazvanim besom TV Pink naučnika Di-Džej Žeksa. ,,Moji dronovi ne lažu“ laganje dronovanjem bačeno je senku.

Ružičasta TV prožeta guruom opet se ugurala u režimsko gebelsiranje. Sve po starom…

Ne da Vučić Batu Santosa Gašića,… Neće dati nikog iz gangsterokratske kule od karata.

Mediji su preduga priča za sebe. Nelustrirana!

Lustracija čeka i prevarante postpetooktobarske. Neki se peru šetanjem. Koriste tragediju, iskoristili su ogromnu narodnu nesreću i antimiloševićizam upotrebili za ličnu ,,sreću“ – za amoralnost usmerenu protiv naroda. Zbog narodnog interesa su se lažno borili: statirali. Pacovi se zavukoše 5. oktobra u podrume kad je bilo gusto. Izađoše da se slikaju, podele plastične osmehe i nakon toga lagodno sednu u fotelje! Ko to posle 5. oktobra TV Pink nije ukinuo?

Foto: Instagram, YouTube, Printscreen

Peru se u krvi nevinih i novinari. Lament pušta, vreči, kmeči na odsustvo emocija i empatije novinarka upamćena po monstruoznom pitanju. Istorija srpskog novinarstva pamtiće njeno pitanje žrtvi silovanja: ,,Da li ste doživeli orgazam dok vas je otac silovao?“

Gde se ta psihopatska monstruozna gadost desila? Na TV Pink naravno.

Foto: TV Pink

Bio je to ,,Trenutak istine“, retko odvratna gadarija. DrOgosrPijanke su se pinkuše masovno tad gadile! Kompletna njena drOgosrPijanija se pobunila i bio upuvano ušminkan epilog. TV Pink je i dalje furao masovnu trovačinu… Ružičasta čarobnica TV Kirka nastavila je da ljude u svinje slobodno pretvara.

Ne menja se postpetooktobarski šablon. Di-Džej JULkan se slikao popravljajući šiške.

Navijačko 2023. da se uključi mozak i isključi Pink vredi ne samo za TV Pink.

Uključeni mozak ne sme se isključivati. Sprema se stara Đinđićeva prevara!

Ubudžuje se ,,promena“ da bi svi isti politikanti ostali uz odstranjenje nekoliko džibera nužnih za otpis. Ostaje i TV Pink ako Di-Džej Žeks na nekom mitingu ne polije starim heklerom po ljudima.

Ovog puta može i da bombarduje dronovima…

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare