Tijanić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, gde li će Di-Džej Žeks?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Moja komanda (ni)je izvršna – saaA’ranjuj TV Pink!

Reakcije na tekstove u kojima pominjem TV Pink su sjajne, sijaju oči zavisnicima TV nakaze-prikaze.Ti ljudi i ljudice su u ozbiljnom zavisničkom problemu, odvikavanje treba prepustiti stručnjacima.
Piše Danko B. Marin, Samoubijanje životom,
Ulje na platnu, uramljeno. Format 96 x 76 cm bez rama. Autor akademski slikar Jelena Karleuša

Najstrašnije je što mene doživljavaju kao komandanta koji naređuje gašenje Di-Džej Žeksove bolesne televizije. Dakle, jesu oboleli od bolesti zavisnosti!

Dozu komičnosti dala je naučniKINjA devojka teško overdoznuta TV Pink drogom u ,,predsmrtnom“ bunilu i buncanju.

Verovatno ni rođena nije kad je to medijsko đubre pokrenuto, ona me ubeđivala da Željko Mitrović nikad nije imao nikakve veze sa JUL partijom, crvenom vešticom Mirjanom Marković – mučenica je Megatrendov masterski masterpis! Žeks joj je apolitični guru pinkizma, posvećenik izuzetne kulturne misije.

Hvala joj, ne bih pisao ovaj tekst bez njene ludorije.

Megatrenduša sva je u Pink trendu, verovatno je postala masterKINjA naučnom obradom top-kulturnih dometa iz nekog, nekih rijalitija.

Želim da nastavim citiranje Aleksandra Tijanića – udvorice Mire Marković i Žeksovog suparnika kod nameštanje cvetića u Mirinoj frizuri. Postali su nepomirljivi protivnici.Ista partija, ista gazdarica i ogromna gordost učiniše da suparništvo bude na granici neprijateljstva.

Tijanić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, gde li će Di-Džej Žeks?

Poslednje prebivalište mora mu biti Aleja velikana sa svim onim starletama…

,,Dok ‘Pink’ preparira Srbe za demagogiju, praznoverje, BRUTALNOST i optički raj, dok Srbima uništava slabašni nagon ka samoodržanju, Željko danas, KAO I JUČE, izručuje političkim gazdama svoje gledalište u obliku mase koja više nije klasa, niti socijalna grupa već histerični pokret glupih neotpornih na bilo kakvu manipulaciju“ – draga, mlada naučnice razmislite gde se svrstavate.

Lično, mila mi je vaša uložena energija. Vi i vaša generacija ste budućnost naše Srbije. Tijanićevo ,,danas“ se odnosilo na vaćaroški žuti period Di-Džej Žeksa.

Današnja politikantska umešanost u ,,naprednost“ se ne razlikuje od prošlih.

Izađite iz ružičastog krda, odradite pošten naučni rad. Nov! Postoji nešto što se naziva kontrakultura. Pogledajte malo (i malo više!) šta američki sociolozi eksperti pišu. Nisu svi Ameri mozga popijenog klintonizmom-bajdenizmom, duginim šarenizmom, Švabovim WEF idiotizmom. Nekim Amerima protivkulura čiji ste deo spada u kulturu, ali ne u kulturu u užem smislu. Deo je kulture u širem smislu. Pojave u njoj su kulturno devijantne ,,one su čak i izrazito perverzne – alkoholizam, siledžijstvo, prostitucija, upotreba opojnih droga, krađe, ubistva, sadizam, mazohizam, kocka i sve one pojave koje su njima slične“- (dr M.I.) nađite, solidno pišu i naši!

Napišite normalan naučni rad, nije teško. Progledaćete sigurno, a pašće vam Žeksovo ružičasto slepilo.

Kad progledate uvidećete da moja komanda za rušenje Pinka nije izvršna.

Narodna jeste.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare