Znaš li, o Vučiću, najveći među Brankovićima

Tekst Ane Obradović smo već objavili pre par godina. Ništa se, sem nekih detalja, promenilo nije i kao da je danas napisan.

Kosmopolitski socijalizam

Mnogi će ovo čitati sa gađenjem, mnogi sa neznanjem, većina sa predrasudama, koje se vezuju uz određene istorijske ličnosti, a opet zbog neznanja i kulta ličnosti, koji se u Srba ustoličio od kad je sveta i veka.

Znaš li, o Vučiću, najveći među Brankovićima
Piše: Ana Obradović

Ima evo skoro 20 godina kako nam je “demokratija” zakucala na vrata. Borbe za ljudska prava, radikalni feminizam, mnogo neznanja i zaglupljivanja, dovelo je i dovodilo desničarski nastrojene, totalitarne komuniste na vlast.

Oni su antiteza po vokaciji, svakom normalnom čoveku, mada im je marketing tako dobar, pa su oni demokrate.

Tu spada i Vučić, da se ne lažemo.

Potpuna kontrola, totalitarni režimi, svako ko ne misli kao oni, progonjen je.

Sa druge strane, pokušaj jačanja nacionalnih interesa, na stalni uštrb pojedinca, doveo je do masovnog iseljavanja, po principu trbuhom za kruhom. Narod gladan, jadan i bedan, već 20 godina sluša kako će mu uskoro biti bolje. U ovako koncipiranim desničarskim režimima, koji su zapravo grupacija koja kao da je podvukla sve ono najgore iz obe ideologije, i uspešno ih sprovodi, pojedinac je samo broj, “vikar”, koji se bori da Kosovo ostane u granicama Srbije, dok se kroz isto valjaju tone gudrovine, pa običan čovek slavi što Kosovo nije ušlo u Interpol, a granice su mu otvorene za evropsko smeće, gej parade i milione migranata.

Razbijena nam je porodica, znanje ograničeno na minimum koji podrazumeva robovanje u kapitalističkim fabrikama za minimalac i pelene, putevi su nam nikad gori, brda se ruše, političari nikad nepismeniji.

Dok onaj SnSovac nesretni jede biftek sa tartufima, a ni ne zna šta su tartufi, vojni veterani nam gladuju, seku im struju, izvršitelji haraju. Jačanje države na uštrb pojedinca, a sve pod parolom liberalizma i otvorenog tržišta.

Znaš li, o Vučiću, najveći među Brankovićima, da ti opštine nemaju protivgradnu zaštitu?! Useva neće biti iz Srbije, izgleda ove godine… Biće iz Makedonije, Albanije, Kine… Svežeg luka i krompira!

Zatvorili ste Srbijanku, Voćar Koceljevu, Takovo. Prodali Nemacima Italijanima, Kinezima.

To su pravi rodoljubi! Svoje zemlje rasprodaju, dok štite nacionalne interese.
Najgori ste od najgorih, neokomunisti desničari.

Nisam ja prodala šećerane, železare, NovKabel! Nisam ja upropastila fabrike i javne ustanove. Lov u mutnom je uvek bio najlakši!

Nama treba jak pojedinac, a i jaka nacija. Putevi bez rupa! Zadovoljan seljak. Dobri prinosi! Zadovoljni privrednici! Jaka radnička klasa! Da kupujemo domaće sa plodne nam zemlje koja nam je data! I vuk sit i koze na broju.

E zato ste mi u istom košu sa Vučićem, o ĐOJovci!

Vreme je da sednemo svi zajedno, Staljinisti, Nacionalisti, Marksisti, Četnici i da se izborimo za svoje živote i svoje porodice, Da iz naših ideologija, uzmemo najbolje, a ne najgore, kao što to ovi čine poslednjih 20 godina.

#jebiteseliberali

Novinar.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare