Advokat porodice Milošević: Svedok sam tih večeri, NIŠTA NIJE BILO KAO U SERIJI!

Advokat porodice Milošević: Svedok sam tih večeri, NIŠTA NIJE BILO KAO U SERIJI!

Dragoljub Tomašević, nekadašnji pravni savetnik Slobodana Miloševića, a sada advokat Marije Milošević komentarisao je za „Alo!“ da je za Mariju veoma potresno što je snimljena serija o tragediji njene porodice, a da joj je dodatnu bol nanelo to što događaji u njoj ne odgovaraju stvarnim.

– Marija odbija dalje da gleda, ona želi da sačuva dignitet svoje porodice! Emotivno joj je veoma teško. Nju koja je jedna od ključnih uloga u seriji niko iz produkcije nije zvao, niko je nije pitao ništa, kao ni njenog brata. Bol porodice je iskorišćena u komercijalne svrhe. Toj porodici je učinjena prevelika nepravda pre 20 godina, a sada im se opet pravi. Jedan sam od svedoka tih večeri i mogu da kažem da ništa nije bilo kao u seriji. Mirjana nijednom nije povisila ton, nikog nije oslovljavala sa „veštice“, nije pominjala tenkove koje je trebalo izvesti na ulicu, a Slobodan je bio gospodin čovek, Marija se takođe nije onako ponašala – navodi Tomašević. On ističe da njegova klijentkinja nije zapretila tužbom produkciji kako se spekulisalo tokom jučerašnjeg dana, ali da će on pažljivo ispratiti seriju do kraja, pa sa njom razgovarati o tome.

– Ne pretimo mi tužbama, ali ljudi moraju da shvate da mi ovde pričamo o živim ljudima, o tragediji jedne porodice koja je zloupotrebljena na brutalan način. Ja sam letos kada sam čuo da postoji namera da se snimi serija upozoravao da se to ne radi, ali niko me nije slušao – zaključuje Tomašević.

Alo!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar