Alimpić: Vojvodina nije Ukrajina, pobrkali ste lončiće.

Izvor:
Politički.rs

Ako mislite da je moguće rešiti jedan problem sa osobom koja pravi gotovo iste takve probleme, onda svi osim tog problema u jednačini imaju poteškoće sa shvatanjem uzročno-posledičnih veza.

Te priče o “bratstvu-jedinstvu” su nas toliko puta skupo koštale da je suludo plaćati ih opet i opet ma kakav problem bio u pitanju.

Pozivati se na “svi zajedno” kad znamo da nam ciljevi i interesi nikad nisu bili isti je više nego bezobrazno od strane onih koji su našu borbu protiv rudnika iskoristili u političke i lične svrhe.

Nismo nikad ni bili zajedno, dok ste vi dobijali novac od stranih i domaćih službi da razvodnite priču i da prebacite sve na politički teren ne bi li se uvalili u skupštinu (što je pojedincima i uspelo) mi smo se iskreno borili i izborili da rudnika ne bude.

Oni koji pozivaju na tako nešto ili nemaju osnovna predznanja istorijska i geopolitička ili ih imaju što ih u tom slučaju čini samo obrazovanim pokvarenjacima.

Ni u jednom od ta dva slučaja ne mogu se smatrati prijateljima ni saborcima, nego upravo suprotno.

Rušiti kriminal i rušiti Srbiju nisu i ne smeju biti isto.

Oni koji su privatizovali zemlju sada pokušavaju da privatizuju i sve iskrene borbe protiv toga, a sve o trošku običnog naroda.

Pa nije baš da ćemo svi da nasednemo.

Vojvodina nije Ukrajina, pobrkali ste lončiće.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare