Boško i Radulović sad mogu samo ili na Vučićevu listu, ali bez gaća, ili u zaborav

Izvor:

Politikolog Milan Milenković prokomentarisao je nedavni odlazak pojedinih tzv. opozicionih lidera na prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tom prilikom je Milenković podsetio gostovanje u jdnoj televizijskoj emisiji Saše Radulovića, predsednika Dosta je bilo (DJB), ili kako još u narodu nazivaju tu organizaciju DoJeB, gde je Aleksandra i Andreja Vučića označio kao vođe narkokartela u Srbiji.

“Ovo je gostovanje Saše Radulovića kod Ljubice Gojkić 2017. godine.

Danas je abolirao Vučića za sve o čemu je tada govorio. Preko svega je prešao, je li, samo da bi očuvao Republiku Srpsku.

Koliko je potez prljav, vidi se po tome što su, u komerntaru ispod videa, obrisani linkovi koji vode ka Tviteru i Fejsbuku. Brišu sve gde je Radulović govorio protiv Vučića. Ovde, u ovom klipu, Radulović priča kako je DJB podneo krivičnu prijavu protiv Vučića i brata mu zbog toga što su vođe narkokartela u Srbiji. I sad, je li, pomaže šefovima narkokartela da očuvaju RS.

Posle ovog sastanka, od prekjuče, i Boško, i Radulović mogu samo ili na Vučićevu listu, ali bez gaća, ili u zaborav. Sami više u politici neće uraditi nikad ništa” prokomentarisao je Milenković.

Emisije najboljeg srpskog politikologa današnjice Milana Milenkovića, pratite svakog radnog dana od 20h na Jutjub kanalu Radio 2M

Foto: Aleksandra Milenković
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare