Braunović: Milošević je jedini srpski vladar koji je posle Lazara stavio glavu na panj za Kosovo i Metohiju

Izvor:
Politički.rs, Foto: Facebook/NAŠA DRINA

Vreme drugovi, braćo, sestre i drugarice, sve pokaže. Zna se ko je jedini srpski vladar koji je posle Lazara stavio glavu na panj za Kosovo i Metohiju – Slobodan Milošević“, rekao je, u svom govoru na tribini Socijalističke partije Srbije, predsednik “Naše Drine” Igor Braunović.

Na jednoj od tribina Socijalističke partije Srbije,  veliki odjek je imao govor Igora Braunovića, predsednika udruženja “Naša Drina”. Inače, neki od najvažnijih ciljeva Braunovića i “Naše Drine” su pomirenje i ujedinjenje Srba i posebno pomirenje pripadnika i simpatizera ravnogorskog i partizanskog pokreta.

A ko je to Socijalistička partija Srbije? A ko je to Ivica Dačić?”, zapitao se i odgovorio Braunović:

“Patriota nad patriotama, da vam ja kažem!“, istakao je predsednik “Naše Drine”.

Foto: Facebook/NASA DRINA

A ko je to Slobodan Milošević? Ko je vratio Srbima veru u srpstvo? Ko nam je dozvolio da budemo opet Srbi, da budemo patriote nego upravo taj čovek. Možemo mi o njemu da mislimo šta hoćemo i možemo da imamo zamerki koliko hoćemo, evo, ja sam prvi koji je na njegovu politiku imao zamerki. Ali, vreme drugovi, braćo, sestre i drugarice, sve pokaže. Zna se ko je jedini srpski vladar koji je posle Lazara stavio glavu na panj za Kosovo i Metohiju – Slobodan Milošević” podsetio nas je predsednik udruženja “Naša Drina” Igor Braunović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nasa Drina (@nasa__drina)

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare