Đorđević o izborima u Crnoj Gori: Sve ide u dobrom pravcu, Srbija sledeća

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Evropa sad

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević prokomentarisao je juče održani prvi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Predsedniki pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, posle nedavnog povratka iz Moskve izjavio je da je zadovoljan posetom i onim što je tamo čuo i što su mu najavili sagovornici. Đorđević je izjavio da se vratio u Srbiju “ohrabren i spokojan. Sve se odvija kako treba, sve ide u dobrom pravcu i sve je pod kontrolom“.

Uz svoju objavu na društvenim mrežama, tada je postavio video iz baleta “Labudovo jezero” koji govori, između ostalog, i o izdaji i kazni.

Šta sve to tačno znači, i posle pitanja koja smo mu postavili, Đorđević nije objasnio, ali se moglo naslutiti.

Danas je u objavi na Tviteru pozdravio očigledan predstojeći poraz Mila Đukanovića i najavio da je Srbija spremna za oslobađanje. Poznato je duboko prijateljstvo Đorđevića sa bivšim predsednikom vlade Crne Gore  Zdravkom Krvokapićem, koji je jasno podržao Jakova Milatovića, kako u Crnoj Gori kažu, jednu od “Zdravkovih beba”.

Kao i što sam najavio sve ide u dobrom pravcu.
Ode kriminalac i šef mafije u CG don Milo Đukanović.
Srbija sledeća po redu za oslobađanje.
Sve će biti brže i bolje nego što možete i zamisliti.
Čujete li zvuk moćnih mašina“, napisao je Đorđević.

Ovoga puta je uz objavu postavio video iz baleta “Spartak” u kome se govori o pobuni robova u Rimskom carstvu.

Zanimljivo je da je kompozitor Aram Hačaturijan ideju o  pisanju muzike za balet Spartak dobio u decembru 1941. godine, u vreme kada se činilo da će fašistička Nemačka poraziti Rusiju.

Kao što je Spartak poveo ustanak, kao što je Rusija vaskrsla i pobola zastavu slobode i pobede u Berlinu, Đorđevićeve reči i “zvuk moćnih mašina” bude nadu da i Srbija može da vaskrsne, da ustane i da sloboda nije daleko.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare