Đorđević: Onaj ko traži uvođenje sankcija Rusiji radi u korist izdajnika Vučića

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen YouTube/ KTV, Tanjug

Na zrenjaninskoj KTV u emisiji “Bez cenzure”, čiji je autor i voditelja dr Aleksandar Dikić, sinoć su gosti bili predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, predsednik Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković i privrednik iz Zrenjanina Ćazim Hodžaj. Tema emisije je bila Kosovo i Metohija – “Kosovska drama-novi čin”

U vrlo dinamičnoj emisiji govorilo se o životu običnih ljudi na Kosmetu, o nedavno održanim izborima, o mogućim posledicama ulaska Kosova u Savet Evrope i NATO i o drugim aktuelnim temama.

Tokom razgovora, Rada Trajković je u nekoliko navrata tvrdila da je Aleksandar Vučić u stvari ruski čovek i da je naklonjeniji Rusiji nego Zapadu, od koga je, po rečima Mlađana Đorđevića, doveden na vlast i ucenjen i za čije interese radi.

Foto: Printscreen YouTube/ KTV

Đorđević je, na tvrdnju Rade Trajković da je Vučić ruski čovek reagovao:

– Rada je jedna od retkih osoba koja vrlo precizno, vrlo argumentovano, vrlo hrabro razobličava stepen Vučićevog kriminala na Kosovu i Metohiji i njegovu pogrešnu politiku. To malo ko radi kao ona i ona zbog toga plaća visoku cenu maltretiranja i nje lično i njene porodice. Nezapamćeno je da jednu ženu, jednu porodicu diktator toliko mrzi. To više nema veze ni sa politikom, ni sa pravom ni sa bilo čim drugim, očigledno je da je upitanju mržnja zato što Rada govori stvari koje su istinite, naglasio je Đorđević.

Ali, kada Rada napada Aleksandra Vučića da je on ruski čovek i da ostvaruje rusku politiku, kada ga napada sa pozicije Rade koja podržava Mila Đukanovića, kada ga napada sa pozicije Rade koja je savetnik Kurtija, to je za Vučićeve uši pesma jer on onda može da kaže: eto napada me Rada koju podržava Zapad a ja sam Srbin koji vas brani. Napadati Vučića da je ruski igrač je ono što on traži jer 90 posto glasača Srpske napredne stranke je naklonjeno Rusiji. I to je greška koju prave “Šolakovi” mediji i Rada Trajković – prave od Vučića velikog Srbina a ja sam ubeđen da je on izdajnik, znam kako je doveden i znam koji je njegov cilj.

Umesto da ga gađamo na toj temi da je izdajnik koji radi za interese okupatora, Rada i oni koji se zalažu za uvođenje sankcija Rusiji prave od Vučića rusofila koji neće da uvede sankcije, koje u stvari od njega niko i ne traži, dok istovremeno, ispod priče o sankcijama završava se pitanje Kosova koje je Americi u ovom trenutku mnogo važnije od pitanja da li će jedna mala Srbija da uvede sankcije Rusiji.

Zato pada u vodu sve što Rada radi na hrabar i precizan način u razobličavanju njegovog sistema.

Ne propustite da pogledate celu emisiju

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare