22/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Ići će na robiju i biće im oduzeto pokradeno: Dve barabe i polupismeni Toma

Printscreen Instagram/ tomamomirovic

Izvor:

Njih dva, tj. dvojica, plus jedan treći, ispravljeno polupismeni Toma plus Mona, krenuli na dernek, da ne pomisli neko na svadbu, već na ispraćaj u vojsku, pa svrnuli malo da vide kako idu radovi na trasi Lajkovac – Valjevo. Da naprave neki selfi dok su još trezni.

Piše: Davor Kalajžić

Pa i neka su, ko im brani. Nek idu prijateljima na dernek i nek se lepo provedu. I nek svrate i na trasu i u birtiju i gde god im volja.

Ali o svom trošku, a ne o mom trošku i trošku moje dece! I poštovani čitaoci, ne o vašem trošku i o trošku vaše dece! Ne o trošku budžeta Republike Srbije i ne o trošku svih građana Srbije! Ne sa blinkerima, rotacijama, telohraniteljima, u blindiranim državnim vozilima, sa našim gorivom i našom amortizacijom! Ne na privatne lumperajke državnim resursima!

Klasična krivična dela, iz Krivičnog zakonika Republike Srbije: nenamensko korišćenje budžetskih sredstava, član 362a, posluga, član 365 i trgovina uticajem, član 366, stav 3.

Sektopartijska bagra odlučila je da pijanči i divlja našim novcem! Kradu nam iz džepa, vade nam iz usta, cede nam iz očiju! Bahaćenje i pljačka im je stil. A može im se, jer tužilaštvo ne radi ništa. Budžet Republike Srbije pretvorili su u svoju privatnu kravu muzaru, pa šenluče kako im se ćefi. Onomad Grenel divljao po Beogradu sa Malim, Brnabićka teferičila na brodu, svi koriste državne resurse u privatne svrhe. Lokalni šerifi prazne opštinske kase. Barabe uživaju na našoj muci.

Za to vreme, budžet puni saobraćajna policija protivzakonito sprovodeći kontrolu merenja brzine vozila, protivzakonito guleći kožu sa leđa građana koji kolovoz prelaze u skladu sa zakonskim propisima, a da toga nisu ni svesni, dok izvršitelji seju užas međ’ sirotinjom. Sektor unutrašnje kontrole MUP-a ne postupa po prijavama građana, u policijskim stanicama kradu oružje, haos nepostupanja u slučajevima krađa vozila.

Udarne pesnice širenja lažnih vesti i širenja panike sa naslovnih stranica režimskih medija sumanuto i nekažnjeno plasiraju bljuvotine svih vrsta i oblika, objavljuju skaradne fotomontaže, a pedošerifi ucenjuju državu koja potom blokira pravosuđe da se ne bi videlo čija se glava gde nalazi u nedostajućih dva minuta i ko podvodi čiju decu. Svi zajedno derneče opijeni bahatošću, dok se nadležni kriju iza fascikli.

U svetu vlada druga praksa. Usled teških zloupotreba u službi, uključujući i one finansijske, ostavke su podneli Harold Makmilan, Džon Profumo, De Gol, Spiro Egnju, Vili Brant, Ričard Nikson, Kakue Tanaka, Jicak Rabin, Đovani Leone, Ferdinand Markos, Albart Rejnolds, Silvio Berluskoni, Alberto Fudžimori, Stanislav Gros i još na stotine drugih. Čak je i Mirjana Marković bila optužena za zloupotrebe budžetskih sredstava, konkretno dodele državnih stanova.

Sektopartijski životinjizam preplavio je Srbiju! Oni zaista misle da su nedodirljivi i da im je sve moguće. Ali, ničija nije gorela do zore, pa neće ni njihova. Grdno se varaju.

Oslobodićemo Srbiju od onih koji kradu budžetska sredstva popunjena uzimanjem od svih građana Srbije. Ići će na robiju i biće im oduzeto pokradeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tomamomirovic (@tomamomirovic)

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: