Milenković o smradovima koji žive od lakiranja stvarnosti, i kud se dede 1.795.000 vakcina

Milenković o smradovima koji žive od lakiranja stvarnosti, i kud se dede 1.795.000 vakcina

Od svih novinarskih govana, koja će izveštavati o vakcinaciji, ni jedan heroj se nije setio da pita Vučića kud se dede 1.795.000 vakcina. Kako sa milion i osamsto hiljada, dođosmo do 5.000?

Milenković o smradovima koji žive od lakiranja stvarnosti, i kud se dede 1.795.000 vakcina
Piše: Milan Milenković, Foto: Aleksandra Milenković

Ta ista govna su juče ćutala Tadiću i Đilasu, danas ćute Vučiću, a sutra će hleb jesti tako što će ćutati nekom drugom. To i nisu novinari, nego društveno-politički radnici, smradovi koji žive od lakiranja stvarnosti i staraju se da neistina stigne do svakog stanovnika mile nam i napaćene otadžbine.

Vučić laže, oni zapisiju i distribuiraju laži. To je pozornica.

Publiku za tu lošu, provincijsku predstavu putujučeg pozorišta čine teletabisi, odnosno masa nesnađenih i ne mnogo pametnih, ali veoma entuzijastičnih birača, kojima se Vučić i obraća. Oni su, kao publika, najvažniji. Čak i kad bi se našao novinar da pita Vučića kako smo došli na samo 5.000 vakcina, mogao bi mirno da odgovori:

– Tajkun Đilas je odsekao vezu između nas i Fajzera (aplauz teletabisa).

Može da kaže i, recimo, Hrvati i Šiptari nas mrze zato što smo uspešniji od njih, pa su ponudili tri puta veću cenu za naše vakcine! ((aplauz).

Može, ako ga baš mrzi da se bakće sa objašnjenjima, da kaže skomno:

– A šta bste vi hteli, da ne uzmemo ni ovih 5.000 vakcina? (opet aplauz).

Prosto, nema loš ishod.

E, sad, ni svi teletabisi nisu toliki teletabisi da ne vide razllku od 1.795.000 vakcina, ali mislle da je svaka laž, u stvari, dozvoljeno i poželjno lukavstvo protiv političkih protivnika koje, zahvaljujući tome što mu Zapad čisti put pasivizujući opoziciju, i nema, pa mora da ih izmišlja, poput Đilasa, tajkuna, Hrvata i ostalih zavidljivaca, koji ometaju Srbiju u intenzivnom razvoju, pa zbog njh metar autoputa ne košta normalnih 5 miliona jura, nego 12 miliona.

Ukratko: teletabis može da proguta što i Ćićolina puta tri i da, pri tom, aplaudira.

Ako vam ikad, u šta sumnjam, dođe neka drugačija ili bolja vlast, poznaćete je po tome što će ovi novinari i one novinarke, plavokose i sa kandžicama orla, obletati oko kontejnera, ne bi li odrali koricu hleba.

Milenković o smradovima koji žive od lakiranja stvarnosti, i kud se dede 1.795.000 vakcina

Naslovna foto: Ilustracija politicki.rs/ Printscreen

Emisije najboljeg srpskog politikologa XXI veka Milana Milenkovića pratite svakog radnog dana od 20h na Jutjub kanalu Radio 2M

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare