Naša Drina – kičma srpskog sveta i nada za ujedinjenje Srbije i Srpske

Izvor:
Politički.rs, Foto: Naša Drina

Udruženje Naša Drina, koje na izbore 17. decembra izlazi sa Socijalističkom partijom Srbije i na biračkoj listi se nalazi se pod rednim brojem 2  –  SPS-JS-ZS “Ivica Dačić – Premijer Srbije”,  jedina je politička snaga koja se otvoreno i bez uvijanja zalaže za ujedinjenje Republike Srpske i Republike Srbije i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije na svaki mogući način.

Predsednik Naše Drine Igor Braunović je tokom predizborne kampanje to više puta javno isticao, bez straha kakve će reakcije izazvati kod domaćih i stranih političkih faktora.

Tako je Braunović u Višegradu, na Drini, tokom bratskog okupljanja Srba sa obe strane Drine poslao jasnu poruku:

Moramo brisati granice između nas, jer svi imaju pravo da žive u jednoj državi… Jedino mi moramo da ćutimo i da se povlačimo. E pa nećemo više! Drina mora biti stub i kičma srpskog naroda i bedem odbrane srpstva, i mora da ova naša kičma, da ova naša Drina, a nismo slučajno tako naše udruženje nazvali, konačno postane kičma srpskoga bića

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nasa Drina (@nasa__drina)

Na tribini u Kraljevu, gde se okupio i veliki broj Srba sa Kosova i Metohije, kojima je Braunović garant opstanka, on  između ostalog, poručuje jasno i glasno:

Ja, braćo i sestre, živim za dan kada ću u svojoj uniformi prošetati kraj Bistrice, napiti se vode sa Šadrvana i pričestiti se u crkvi Svetoga Đorđa u Prizrenu, gde sam kršten…

Rešeni, odlučni i hrabri Igor Braunović, dr Vanja Milošević, Aleksandra Miražić, Natalija Purić, Jelena Samardžić, Jelena Peruničić i drugi mnogobrojni članovi Naše Drine, kao i predsednik SPS-a Ivica Dačić, trn su u oku srpskim neprijateljima i zato su stalno napadani sa svih strana. Braunović o tome u Orašcu kaže:

I zašto svima smeta Socijalistička partija Srbije i Naša Drina? Smeta im jer znaju da preko naših leđa neće moći da prodaju Srbiju! Neće moći da prodaju Kosovo! Neće moći da ugase Republiku Srpsku!”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nasa Drina (@nasa__drina)

Privrednik, političar, ratnik i srpski vojvoda Igor Braunović, za ruske medije izjavljuje:

“Očuvanje Kosova i Metohije, pripajanje Republike Srpske Srbiji,  jačanje odnosa sa Rusijom. Ovo su naši glavni ciljevi. Sveto Trojstvo Naše Drine”.

Jeste li čuli nekog drugog političara da to tako otvoreno kaže? Postoji li neki drugi političar koji tako direktno nudi i obećava ono što je san i istinska želja svakog  “ko je Srbin i srpskoga roda”? I to neko ko zna šta znači data reč, šta znači dato obećanje a i ko zna šta je muka i patnja,  pobeda i poraz, krv, borba, rat… Pitajte radnike “Srbijašuma” i borce Herojske 549. motorizovane brigade Car Dušan Silni o Igoru Braunoviću. Pitajte i znaćete šta vam je činiti u nedelju.

Ideja vodilja i slogan Naše Drine je “Sve za Srbiju – Kosmet ni za šta! Sve za Srbiju – Srpsku ni za šta!”, a dela ljudi iz Naše Drine jasno govore svakom patrioti i nacionalno svesnom Srbinu i Srpkinji kome se može verovati kad obeća da će sačuvati Kosmet, Srbiju i Srpsku. I ko je naš čovek za koga treba glasati na izborima 17. decembra.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare