Nataša Miljanović Zubac odgovorila na Šešeljeve bljuvotine: “‘Izvlačite’ kosti mog supruga za prljave političke manipulacije”

Nataša Miljanović Zubac odgovorila na Šešeljeve bljuvotine: “‘Izvlačite’ kosti mog supruga za prljave političke manipulacije”

Nakon brutalnog napada i optužbi u svom dobro poznatom maniru seoske alapače, koje je samozvani vojvoda Vojislav Šešelj izgovorio na jednoj televiziji o novinarki RTRS Nataši Miljanović Zubac, ona se oglasila otvorenim pismom koje prenosimo u celosti.

Vojislave Šešelju, svjesno vas ne oslovljavam sa gospodine jer su za mene gospoda nešto sasvim drugo, a persiram vam, jer su me tako roditelji vaspitali – slušala vas kako „uvjerljivo“ pričate javnosti o meni kao „moralnoj spodobi“ nazivajući me pogrdnim imenima koja ja, ni najgorem neprijatelju, ne bih izgovorila.

Ali, vi tako poimate obrazovanje, intelekt, ponašanje visoko obrazovanog čovjeka i ja u to neću da ulazim.Vidim da vas moj privatan život posebno interesuje, pa, ako je to vaša pasija, slobodno mi se obratite detaljno ću vas, i sve koji su vam saučesnici u ovom ataku na mene, upoznati o svemu što vam je zanimljivo, pa možete i o tome tako „intelektualno“ da govorite na Televizijama koje samo takav vokabular i takve teme razumiju.

A sada da vam kažem ono zbog čega i pišem.

Ja sam majka dva diva, dva moja ponosa koji su smisao mog života i postojanja- Filipa i Aleksandra.

Ja sam baka jednogodišnjeg Vukašina, moje sreće, mog osmijeha, mog razloga, uz moje sinove, da vam se uopšte i obratim.

Ja sam kćerka Milovana, odlikovanog borca prve kategorije, koji je stvarao Republiku Srpsku, zajedno sa mojim stricem, mojim pokojnim suprugom, čije ste kosti „izvukli“ koristeći ih za vaše prljave političke manipulacije.

Ja sam kćerka Gorice rođene na Pešteru na kome se čast i obraz brane i krvlju.

Ja sam sestra, tetka, snaja, svekrva, beskrajan prijatelj onima koji zaslužuju.

Ja sam samohrana majka, žena.

Ja sam novinar profesionalac.Ja kao takva spremna sam da odem u manastir Ostrog sa mojim sinovima i mojim unukom, stavim ruku na ćivot i kažem – ako je i jedno slovo onoga što ste rekli o meni i vladici Grigoriju istina neka Bog i Sveti Vasilije Ostroški kazne mene i sve moje potomke.

POZIVAM VAS VOJISLAVE ŠEŠELJU DA VI, VAŠI POTOMCI, UČINITE ISTO – DOĐETE NA ISTO MJESTO I IZGOVORITE ISTO.

I možete povesti i „novinare“ Televizije na kojoj ste me monstruozno, brutalno, satanistički etiketirali, pa da i sve to ostane zabilježeno.Ja u Boga vjerujem, Boga, i malo zubara, se jedino i bojim.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare