Rusofilija na Hilov način: Bošku Obradoviću ambasador SAD zabranio put u Moskvu?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen Instagram

U Moskvi je, pod pokroviteljstvom ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova, juče održan osnivački kongres Međunarodnog pokreta rusofila.

Kongres je prvobitno trebao da bude održan u Beogradu, za šta se čak ni Aleksandar Vučić nije protivio ali nije želeo da pruži nikakvu logistiku, te je za mesto održavanja ipak određena Moskva.

Poziv organizatora da prisustvuju kongresu iz Srbije su dobili između ostalih i Nenad Popović, Emir Kusturica i Boško Obradović. Bio je planiranu i Aleksandar Vulin ali je u međuvremenu on postao direktor BIA, te poziv nije upućen.

Jedini koji je sigurno potvrdio odlazak i učešće bio je predsednik Dveri Boško Obradović, da bi se samo dan pre predviđenog odlaska Boško predomislio i u Moskvu poslao Ivana Kostića i Borka Puškića.

Kaže pesma “Jedan poziv menja sve”, te je tako, po navodima jednog od Boškovih saradnika, poziv Kristofera Hila doveo Boška do iznenadnog prosvetljenja i setio se da je previše zauzet zbog organizovanja mitinga, da neće moći da putuje za Moskvu, te je putovanje otkazao.

Ivan Kostić i Borko Puškić, ni krivi ni dužni odleteše za Moskvu i kako tako odradiše Boškove zadatke. Uspeli su, posle više saletanja, da se uslikaju sa Marijom Zaharovom i Sergejem Lavrovim, kako bi i dalje mogli sa svojim šefom da lažu narod i da se predstavljaju kao rusofili. Mada, malo još ko u to veruje.

 

Slike su podelili medijima i okačili na stranački sajt, ali susret sa Dejanom Berićem, srpskim dobrovoljcem u Rusiji. na sve načine pokušavaju da sakriju. A i videlo se da im je baš bilo neprijatno kad im je Berić prišao, pocrveneli od muke Ivan i Borko i još uvek drhte u neznanju kako će to da se odrazi na njihovu dalju političku karijeru.

Zato da iskoristimo priliku da pitamo Boška Obradovića:

Da li je tačno da ti je lično Hil zabranio odlazak u Moskvu?

Da li je tačno da uz pomoć Aleksandra Vučića organizuješ sa saučesnicima, od naroda prozvanim “Vučićevim svedocima”, 17. marta protest, a da si iz američke ambasade  dobio Hilov plan po kome bi se protest završio ispred spomenika ruskog cara Nikolaja II?

Koja je poruka to što protestuješ ispred ruskog cara a ne ispred američke, britanske ili nemačke ambasade?

Kako je moguće da ti i “svedoci” ne silazite ni sa državnih ni sa prozapadnih televizija, Kovići, Vukadinovići, Milice i Miloši samo što se u vremenskoj prognozi ne pojavljuju. Pre podne ste na N1, popodne na RTS a uveče kod Marića… a ovamo rušite Vučuća? Biva to…

I za kraj pitanje, dok Vučićev ministar iz Palmine stranke Rade Basta na društvenim mrežama vređa i ponižava Mariju Zaharovu, ženu i majku, dok potparolku ruskog MIP-a ismejavaju i nad Bastinim gadostima likuju Vučićevi i prozapadni botovi i mediji, ti ćutiš kao mulac. Zašto Boško? Pa koliko juče ste jurili tu ženu da se slikate s njom?! Čekaš direktivu?

 

Nema dana da se ne pokažete koliki ste ti i “svedoci” ucenjeni i odnarođeni bednici. Fuj!

M. Milovanović

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare