SVAKA PTICA SVOME JATU LETI: Dodik sa Putinom, Vučić sa Vjosom Osmani, Ramom, Dritanom, Džaferovićem…

Izvor:
Politički.rs, Foto:RT, Instagram/buducnostsrbijeav

U dva dana su se odigrala dva događaja koja su jasno pokazala u čemu se razlikuju dva srpska lidera, Milorad Dodik i Aleksandar Vučić.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, u Moskvi se sastao s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Njujorku sastao sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem, premijerom Albanije Edi Ramom, predsednicom Kosova Vjosom Osmani, predsedavajućim Predsedništva BiH Šefikom Džaferovićem i premijerom Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim.

Dodik je u Moskvu otputovao na poziv predsednika Vladimira Putina, koji mu je tom prilikom poželeo pobedu na predstojećim izborima, dok je društvo Aleksandra Vučića okupio visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel.

Dve fotografije i osmesi na njima pokazuju da su se i Dodik i Vučić prijatno osećali u društvu u kom su se nalazili.

Dodik sigurno može da bude zadovoljan i nasmejan zbog Putinove podrške i predstojeće pobede na izborima.

Foto: RT

Nejasno je jedino zašto se cereka i kliberi beogradska zamlata.

Borel ga je stavio u društvo Vjose Osmani koja je predsednica nečega što on kao ne priznaje, u društvo Džaferovića – otvorenim mrziteljem Srpske i Srba… i zamlati je lepo, kezi se.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Da li možda zbog prisustva brata Rame? Ili što se na sastanku osuđivala Rusija i “ničim izazvani rat Rusije protiv Ukrajine”? Ili je dogovorena još neka muljačina koja će se sprovesti ispod žita, da niko ne primeti. Ili je dobio pohvale za organizaciju Evroprajda, za komadanje Srpske pravoslavne crkve, zbog pomaganja prozapadnoj opoziciji u Republici Srpskoj, zbog neumornog rada na stvaranju Velike Albanije, zbog promene svesti kod srpskog naroda?

Iz svega navedenog što je uradio a imajući u vidu u kom društvu se nalazi, ima razloga i Vučić da bude zadovoljan i nasmejan.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Kaže narodna poslovica da svaka ptica svome jatu leti, pa je ovde očito da je Dodiku i srpskom narodu u Republici Srpskoj jato u Rusiji, dok Srbima u Srbiji ne ginu Čipuljići i Velika Albanija.

Aferim i mašala, braćo Srbi, bolje i ne zaslužujete!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare