Vukanović: Prodana duša i đubre Miloš Ković personifikacija lažne intelektualne elite koja je izdala srpski narod

Izvor:
Nebojša Vukanović info, Foto: Ilustracija

Prodana duša Miloš Ković na vrhuncu beščašća i izdaje naroda

Dekadentna destruktivna politika, sveopšte tumaranje i lutanje kao guske u magli, pohlepa i endemska korupcija, sistematsko razatranje do najsitnijih atoma svake zdrave ćelije dovelo je do potpunog raspada društva, narod se nalazi u veoma teškoj situaciji i apatiji, izmoren decenijama propadanja, a veliku odgovornost za sve snosi tzv „intelektualna elita“ koja nijemo posmatra autodesteukciju, ćuti, otvoreno ili prećutno podržava autoritativnu vlast, njene mediokritete i korumpirane poslušnike.

Za šaku dolara i srebrenjaka lažni udbaški nacionalisti, poput Miloša dr Kovića, spremni su da napišu i izjave sve, idu na Tajne večere sa bezbjednjacima i ministrima bezbjednosti čekajući signale i instrukcije za dalje poteze. Niko više zla nije učinio srpskom narodu od udbaških istoričara i pisaca, lažnih patriota i srbendi na baterije, od Vojislava Šešelja, Milimira Marića i Dragoslava Bokana do Rakovića i Kovića, koji nas guraju u propast da izgubimo ono što je krvavo stečeno u Dejtonu i plaćeno sa 25 000 života, dok su oni na isti način srbovali na Terazijama i 1991, i 1995 i 1999, daleko od Knina, Banjaluke, Pala i Kosova.

Kad je neko čuo nekog univerzitetskog profesora sa javnih univerziteta da je  izašao u javnost, kritikovao neku šizogenu odluku Vlade, veliku aferu i pljačke miliona o kojima se svakodnevno piše, krah privrede, suluda stalna zaduživanja po visokim kamatnim stopama, koja nas guraju u dužničko ropstvo, privatizaciju države, nepotizam neviđenih razmjera, izdaju nacionalnih interesa, štetne sporazume o Kosovu i Metohiji ili usvajanje zakona kojima se guši svaka sloboda i klizimo u potpunu diktatura?

Prof. dr  Miloš Ković alias Jovanka Orleanka od Autokomande, manekenskom nonšalancijom sa žaketom preko ramena oslobađa Kosmet. Uje na platnu, rad autora: Dragana Kojića Kebe

Umjesto toga „intelektualna elita“ i univerzitetski profesori prikriveno ili otvoreno podržavaju režim, koji nas gura u propast, potpisuju peticije podrške, a to predstavlja klasičan akt izdaje naroda, koji je sluđen i pokoren, ne može sam da se organizuje a najobrazovaniji ćute za šaku dolara, ne pokušavaju da izvedu naciju i društvo iz tamnog tunela.

Jedan od takvih je Miloš Ković, prodana duša kojeg je Služba ugurala u javni prostor i univerzitet da bi manipulisao javnosti. Lažni birac za Kosovo, koji srbuje za sve pare na Terazijama, dao je sramni intervju za SRNU hvaleći režim u Srpskoj i diktatura, poredeći ga sramno sa najumnijim Srbima. Prodana duša i đubre Miloš Ković pokazao je svoje pravo lice, ogolio Miloša Jovanovića i druge dvorske desničare, te postao personifikacija lažne intelektualne elite koja je izdala srpski narod.

Detaljniji osvrt na intervju SRNI dvorskog istoričara i profesora Miloša Kovića u video prilogu…

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Rade
Rade
1 godina pre

Jadno, jadno..politikant o vrsnom istoricaru.

pojedinac
pojedinac
1 godina pre

što baš on, ok je čovek