Horoskop za 6. juli 2021.

DANAŠNJI DNEVNI HOROSKOP

OVAN

POSAO
Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere.
LJUBAV
Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

BIK

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.
ZDRAVLJE
Čuvajte se infekcije.

Blizanci

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Rak

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Lav

POSAO
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama.
LJUBAV
Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika. Sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni status.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Vaga

POSAO
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.
LJUBAV
Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

Strelac

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.
LJUBAV
Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV
Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Vodolija

POSAO
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV
Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Ribe

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV
Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare