AMERIKA NA NOGAMA: Masovna podrška Vučićevoj HRABROSTI u borbi protiv Zaharove

AMERIKA NA NOGAMA: Masovna podrška Vučićevoj HRABROSTI u borbi protiv Zaharove

Američki Savet za nacionalnu bezbednost objavio je u ponedeljak uveče da “aplaudira hrabrosti” predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posle poruke portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove u kojoj je njegovu fotografiju iz Bele kuće uporedila sa scenom iz filma “Niske strasti” i policijskim ispitivanjem.

 NSC je na svom Tviter nalogu izdvojio jednu rečenicu iz izjave ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina koju je prenela agencija Beta, i uz komentar “ispravno rečeno” dodao da “aplaudira hrabrosti” predsednika Vučića, uz haštagove “Srbija” i “Rusija”.

“Veličina čoveka ne meri se ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda”, glasi citat Vulinove izjave koji je NSC preneo na srpskom jeziku.

Zaharova je u subotu uveče na Fejsbuku objavila fotografiju Vučića u Ovalnom kabinetu Bele kuće, dok sedi na stolici ispred velikog radnog stola za kojim je predsednik SAD Donald Tramp, a ispod toga i sliku iz poznate scene filma “Niske strasti” u kojoj glumica Šeron Stoun sedi prekrštenih nogu na ispitivanju u policiji. Kasnije se izvinila.

Vučić je rekao da Zaharova tom porukom “najviše govori o sebi”, uz komentar da “primitivizam i prostakluk koji je pokazala” govore o njoj, ali i “o onima koji su je tu postavili”.

Kako saznaje naš izveštač iz SAD, u velikom broju gradova je došlo do masovnog okupljanja oduševljenih Amerikanaca koji nose slike Aleksandra Vučića, kao i transparente sa natpisima podrške.

Ulicama Amerike odjekuju stihovi pesme “Od Dalasa pa do Čipuljića, biće zemlja Aleka Vučića.”

AMERIKA NA NOGAMA: Masovna podrška Vučićevoj HRABROSTI u borbi protiv Zaharove
Ilustracija, Foto: Dominic Lipinski/PA via AP, Printscreen

Zanimljivo je da su podršku srpskom predsedniku pružile i mnogobrojne LGBT organizacije, i svaka je izrazila želju da Aleksandar postane njihov bar počasni član, ako već ne može zbog zauzetosti da im bude predsednik. Ispred prostorija tih organizacija vijore se zastave duginih boja, a ispisani su i plakati sa porukama ljubavi i tolerancije: “Vučiću pederu”, “Aleksandar Vulin to je naša dika, odbranio od Rusa svetskog predsednika”, “Onaj Dačić prodana je duša, zbog Zaharove Vučića ne sluša!…

Na šta će ovaj sveopšti izliv narodnog oduševljena izaći, to još niko ne može da predvidi.

Iz dobro obaveštenih krugova saznajemo da su se sastali Tramp i Bajden i da su u toku pregovori oko odlaganja predsedničkih izbora, jer im se, posle neočekivanog izliva ljubavi američkog naroda prema Aleksandru Vučiću, trenutna podrška meri u promilima, pa bi regularnost izbora bila dovedena u pitanje.

Dopisnik iz Kremlja nam javlja da je osoba koje je sve ovo izazvala Marija Zaharova, na insistiranje samog Putina premeštena u Sibir, u selo Tumul, gde će do daljnjeg raditi kao tetkica u osnovnoj školi.

Poslednje što je Zaharova rekla pre ulaska u voz Transibirske železnice bilo je:

– “Ja sam ovo sve uradila zbog Ivice, hteo je da zajebava Vučića, a sad ćuti kao međunožje Šeron Stoun i pravi se blesav. Znala sam da su šlager pevači obične kukavice i ne znam ni sama zašto sam se zalagala za njega, valjda mi ga je bilo žao onako bucmastog, samo sad više nema svog čoveka u Kremlju, pa može da zaboravi na ulazak u srpsku vladu. Zajebao je mene, al’ je zajebao i sebe. I na kraju, pozdravljam ga onim čuvenim ‘malo morgen’!”

AMERIKA NA NOGAMA: Masovna podrška Vučićevoj HRABROSTI u borbi protiv Zaharove
Zaharova sluša izvođenje, smršalog šlager pevača Ivice, čuvenog hita: “Napred više ne mogu, nazad nemam kud…”

O daljim dešavanjima u ovoj sapunici izveštavaćemo vas uskoro…

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare