Kontramitingaši i interesantno glup i temeljno neobrazovan vlasnik televizije s heklerom ispod jakne

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Printscreen VIN Produkcija, YouTube

,,BUUUUUM, pazi Vučiću!“- nagazna mina Brnabić, uuups

Pa-pa-pa-paranoja trese režim Srbijo mila moja. Paranoidne reakcije SNSendvičokratije počele su da služe izrugivanjima. Nizak nivo kulture vladajuće elite daje poseban pečat.

 

Piše Danko B, Marin, Na slici: Autor  (desno) i poštovalac njegovih dela u noćnom klubu “KARTELL” Bugojno, Foto: Edin Dervišhalidović Dino

Na torti fecesovači (govnari) ukras feces (govno) na vrhu predstavlja skupštinsko nazivanje kolege govnarom!

Kvalifikativ daje premijerka Ana Brnabić. Uhvaćena u nepotizmu predsednikuje Vladom Srbije treći put. Zakon, moral i čestitost ne vezuju se za Vučićevu elitu. Njihova medijska kuknjava liči na Đavolovu. Njega prati gomila obučena u svilu i kadifu, dok u pozadini uz brdo kaluđer nosi ogroman krst i ima malobrojne sapatnike.

Glas napaćenog naroda ne čuje se u ,,slobodnim“ medijima: pozicije i opozicije. Naše režeće glasove uredno čiste čak i na socijalnim mrežama sociopate režima i mejnstrimerske opozicije. Nezadovoljstvo se masovno prelilo na gradske ulice, puteve blokiraju poljoprivrednici. Što nekad reče Dmitar Jotov u Žurnalu na bugarskom i mrtvom kad staneš na mehur: prdnuće!

Poplašeni firer sprema po ugledu na Miloševića kontramiting. Neslavno je bio ministar cenzure Slobodana Miloševića i njegov produkt zna kako se propada. Svila i kadifa SNSendvičarska ne može mu masovno doći. Za autobusiranje folksšturma angažuje grupenfirerčiće.

(J)El zajeb(?) – e, jeste zajeb: ACHTUNG MINEN!

Nezadovoljnici ga i tu čekaju! Folksšturm cugfireri su veoma nervozni i svoju nervozu preneše na grupenfirere. Članstvo SNS ima razne izgovore za nedolazak na kontramiting. Jadni grupenfireri neselektivno kupe. Sad im je svako folksšturmman. Manja ekipa opozicionara stavila se na spisak za 26. maj.

Kroz smeh ih upozorih da ako im se demokrira (de – mokracija: oslobađanje mokraće iz tela) moraju malu nuždu obaviti po svojim pajtašima mitingašima ili u gaćerone!

Demokrtska stranka pokrenuće krivičnu prijavu protiv SNS usled uskraćivanja slobode kretanja građana 19. maja na mitingu u Pančevu.

Lanac obezbeđenja okružio je ljude i nije dozvoljavao napuštanje mase.

U strahu su oči velike, još veće su u paranoji režima. Paranoičari plašeći se masovnog napuštanja Vučićevog mahnitog solilokvijuma živim lancem držaše masu. Ko zna? Možda neki atentator napušta? Cilj snimljen, sa skrivenog mesta lako sredi koordinate i ode Vinča! Pardoniram, ode firer.

Penzosima popustila petlja. Hvatali su azimut za de-mokraciju, oslobađanje napora, pritiska starih bešika… No, obezbeđenje ih nije puštalo u Pančevu. Neka puste u gaće. Neka se slobodno upišani vrate sa slobodarskog SNS okupljanja.

Ova ekipica ima petlju. Ne idu da se ističu. Cilj im je kratak intervju u kom bi hvalili Vučića i tražili da ispuni obećanja koja je davao. Smejali smo se zajedno, ali nisam hteo da im kažem da imaju još jednu petlju.

Da vidimo šta je JUL insajder, udvorica Mirjane Marković pisao o svojim JUListima povodom kontramitingašenja.

,,Pogodite koja dvojica levičara, jedan veoma bogat, INTERESANTNO GLUP i TEMELjNO NEOBRAZOVAN vlasnik televizije – sve što ima duguje klečanju, suzama i zakletvi Miri da će umreti kao komunista; drugi veoma siromašan, pošten, ali dugokos fan Trockog; koja dvojica, dakle, dolaze na kontramiting noseći heklere ispod jakne, spremni da saseku Zorana i Vuka ako krenu na majku Moskvu?“

JUL insajder koji otkriva heklere ipod jakni je Aleksandar Tijanić, drugi frizer za nameštanje cveta u kosi JUL kraljice Mirjane Marković.

Ilustracija, Foto: Instagram, Printscreen

,,Levičarska medijska bitanga znate o kome govorim, ispraznila bi šaržer heklera (32 komada puta 9mm) u Đinđića, bez dvoumljenja, i za taj podvig dobio bi nacionalnu frekvenciju“- znamo o kome si govorio Tijaniću. Danas ta levičarksko-žuta napredna bitanga ima mnogo više da izgubi. Ima i veću vatrenu moć, a trockista je BIA šef.

Prepozna li Di-Džej Žeks horizontalne urbane ratnike možda mu krene nasilna odbrana njegovih poslednjih dana – spas bi bio da ga bivši partijski kolega preventivno privede.

Sve čestitke ekipi iz borbe po horizontali, vertikala se sastoji od kriptovučićevaca. Dragan Đilas vizionar je Statut Demokratske stranke hteo da menja zbog šalabajzera Branislava Nedimovića.

Da, onog Vučićevog ministra upropastitelja poljoprivrede sad FSS – Džajića umesto Džajića.

Drugi mejnstrim opozicioni vertikalci se visoko popeše da ne zaslužuju imena da im se pominju. Mi se čuvajmo petooktobarske prevarne igre od 6. oktobra. Boraca ima, verbalnih mina – svuda su i borba nije stala, ali neće ni težnje prevaranata.

,,ACHTUNG MINEN!“ – za Vučića baš i nisu ,,mine“ veseljaci spremni za insajderski intervju. Njegove ,,nagazne mine“ su davno eksplodirale minirajući vučićokratiju.

Najopasnije nagazne mine za Vučića su SNS elitni zvaničnici kad zvanično sednu za mikrofon i krenu njihova lupetanja: premijerka sumnjivog IQ Brnabić, ekocidna ministarka Irena Vujović, jadni praznoslov Jovanov,…

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare