Krunisani kralj dupeuvlakača Bakarec: Da li je Đilas inspirator plana za ubistvo Aleksandra Vučića i finansijer mafije?

Krunisani kralj dupeuvlakača Bakarec: Da li je Đilas inspirator plana za ubistvo Aleksandra Vučića i finansijer mafije?

Poslanik u Skupštini Srbije sa liste “Aleksandar Vučić Za našu decu” Nebojša Bakarec nedavno je posle svog teksta u Informeru i izjavom da je Ana Brnabić “za građane Srbije učinila više dobrog nego bilo koja žena u istoriji Srbije” zasluženo, od strane čitalaca ovog sajta, proglašen za kralja naprednjačih dupeuvlakača.

Pošto zbog prokletog kovida-19 nismo mogli da organizujemo ceremoniju krunisanja, Nebojši smo poslali krunu napravljenu od dvoslojnog toalet papira, te se nadamo da je s ponosom nosi, bar kad je u društvu svojih saboraca.

Danas je na sednici parlamenta Bakarec opravdao krunu i poverenje koje imamo u njega jer je zabrinuto pitao da li je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas finansijer mafije i inspirator navodnog plana za ubistvo Aleksandra Vučića.

Bakarec je u delu sednice u kojem poslanici imaju pravo da postavljaju pitanja nadležnima, pitao ministra Aleksandra Vulina da li je moguće da je Veljko Belivuk u stvari krilo mafije koja već godinama preti Vučiću, da li je pripremao atentat i da li je slučajno Đilas baš sada optužio Vučića za fašizam.

Bakarec je tražio odgovor da li je Đilas na čelu finansijera pripreme ubistva Vučića i da li je Stranka slobode i pravde u sprezi sa mafijom.

Očekujemo da će se posle dobijenih odgovora od ministra Vulina, ako bude bilo potrebe, od nas poštovani Bakarec, za koga drugi tvrde da je običan kurton i nesrećna sjebana budala, ponuditi predsedniku Vučiću da ga lično štiti i zaštiti od sotone Đilasa, kako bi građani Srbije mogli da odahnu i manje brinu o bezbednosti svoga predsednika.

Hvala ti Nebojša za brigu, spremnost na žrtvu i to što si shvatio da naš predsednik ipak nije fukara, kao što si to ranije mislio jer te uhvatilo loše društvo i iskvarili mangupi.

Krunisani kralj dupeuvlakača Bakarec: Da li je Đilas inspirator plana za ubistvo Aleksandra Vučića i finansijer mafije?
FOTO: Privatna arhiva

Hvala ti što si ugledajući se Nenada Popovića, Andreju Mladenovića, Miloša Jovanovića, kao i još pola njih iz DSS shvatio da Koštuničino dupe nije pravo mesto za vas. Zato si sad na pravom mestu, među onima s kojima i treba da budeš i zato si ti danas kralj. Hvala još jednom.

Miša Milovanović

Kralj dupeuvlakača Bakarec: Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego BILO KOJA ŽENA U ISTORIJI SRBIJE!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare