ŠTA KAŽE VUKADINOVIĆ? Da neće Bajden da baci kašiku? Pomenuo pokojnu Elizabetu: „Bože, čuvaj kraljicu”

Izvor:
Politički.rs

Predsednik SAD Džozef Bajden ponovo je u centru pažnje javnosti, ovog puta, zbog pominjanja kraljice na događaju čija je tema bila – bezbednost i oružje.

Bajden je zbunio prisutne dok je završavao govor o bezbednosti u Konektikatu rekavši „Bože, čuvaj kraljicu“. Frazu je izgovorio na kraju svog obraćanja na Samitu o bezbednosti zajednica u Vest Hartfordu.

Inače, prisutnima je rekao da se tom području približava olujno nevreme, te da neće moći da se rukuje sa svima, ali je obećao da će se fotografisati sa publikom.

Tada je spomenuo kraljicu, koja je preminula prošlog septembra, na čije mesto je došao kralj Čarls Treći.

U svetskim medijima se uveliko komentariše Bajdenovo pominjanje pokojne kraljice i komentariše da li je to bio samo gaf predsednika SAD ili ima neko šire značenje.

Pokušali smo da dobijemo komentar Bajdenove izjave od naših eminentnih političkih analitičara Nebojše Krlje Krla i Đorđa Vukadinovića. Do Krlje nismo mogli da dođemo jer su se u trenutku pisanja ovog teksta u Beogradu odvijali protesti “Srbija protiv nasilja”, a poznato je da se u vreme održavanja protesta gospodin Krlja, sa spakovanim koferom, nalazi u bunkeru Pink televizije spreman za ukrcavanje u neki od aviona kompanije Air Pink. Malo je aviona, putnika mnogo, pa gosn Krlja da zauzme mesto za svaki slučaj.

Đorđe Vukadinović je bio zauzet pravljenjem poručene ankete među učesnicima protesta sa samo jednim pitanjem: “Ko vam je više fensi, Boško ili Miloš?”. Utanjile se donacije, nema se para za angažovanje saradnika, te uvaženi Vukadinović mora lično da zaskače protestante i postavlja im pitanje. Ipak, i pored tolikih obaveza, Vukadinović je uspeo na kratko da nas usmeri:

Pročitajte još  Dogovoreno mesto i vreme sastanka Bajden-Putin

“Zovite baba Zlaticu, on vam živi u Isakovu kod Ćuprije, dogovorite se kad može da vas primi, slobodno se pozovite na mene, ona će vam tačno sve razjasniti.”

Poslušasmo Đorđa i pozvasmo baba Zlaticu, prestavismo se i rekosmo da nas je čika Đorđe uputio na nju.

Baba Zlatica i čika Đorđe tokom obrade podataka ankete o popularnisti Aleksandra Vučića, Isakovo 2023. Foto: Priatna arhiva baba Zlatice

“E ako vas je Đorđe uputio, prvo pare pa može da razgovaramo! Nema više ni kod babe džabe! Ja da gasim ugljevlje i gledam u pasulj a da mi se ne plaća, više neće moći! Još od prošle ankete što je radio taj Đorđe mi ostao dužan, plus ne prenese ono što mu ja kažem, nego šteluje kako odgovara tom što mu poručio. A celo Isakovo zna da mu ja dajem podatke za istraživanja, pa posle ispada baba Zlatica nije pogodila, baba Zlatica laže, baba Zlatica radi za Vučića. Mi smo bre Vlasi pošten narod a on nam samo kvari ime kad se hvali da je Vla”, bilo je prvo što nam je kazala baba Zlatica u razgovoru.

Ipak na našu molbu i uplatu preko post-neta, po svemu sudeći naša najeminentnija politička analitičarka, kratko nam je rekla:

“Ne mogu ništa sigurno da vi kažem, al evo po sliki vidim da Bajden nosi pampers, nešto se skendžosao ko da počo da odbija ranu i javlja mi se da će da baci kašiku skoro, kaku-ma-n prazńiku luĭ*! Što pominje onu Elizabetu, s-ăl fut în kur muort, pi blană-nćinsă**, to je zato što mu dolazi noću u san a i preko dana ga proganja, zove ga da se nađu gore, obećao joj neki seks još pred onaj rat, pa udariše Nemci i nikako da obećanje ispuni.

Pročitajte još  Bajden u privatnom razgovoru najavio kandidaturu za predsednika

Ajd sad duśa-ća-ĭ, să ći măĭ văd kîn’ mĭ-aĭ veđa gaura kuruluĭ***, i pozdravite mi Đoku, kaku-ma-n sufļitu luĭ****! “, otkači nas baba Zlatica i prekinu nam vezu.

Eto toliko o Bajdenu, Krlji, Elizabeti, Đokinoj baba Zlatici i agencijama za ispitivanje javnog mnjenja.

Napomene:

* U slavu mu se poserem!

** Jebem je u dupe mrtvo, na položenoj dasci.

*** Gubi se, da te vidim kad budem video svoje dupe.

**** U dušu mu se poserem!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare