Đoletovo pismo Siniši Mihajloviću: Što da ti kažem, sine?

Izvor:
Politički.rs

Olivera Balašević juče je na svom Instagramu objavila poruku koju je Đorđe Balašević napisao Siniši Mihajloviću 2019. godine, kada je čuo da se on razboleo.

“Što da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo.

Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više… A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me.

Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige.

Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vrieme’, ništa više. Đ”, napisano je u poruci za koju je Olivera Balašević navela da je napisana 19. decembra 2019. godine.

Pročitajte još  Oprosti nam Katrin
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare