Najbolje prijateljice nakon 17 godina otkrile da su sestre

Najbolje prijateljice nakon 17 godina otkrile da su sestre

Najbolje prijateljice nakon 17 godina otkrile da su sestre

Dve najbolje prijateljice koje su se upoznale u srednjoj školi pre 17 godina saznale su da su sestre nakon što je porodična prijateljica njihovog oca komentarisala sliku na Fejsbuku.

Latoja Vimberli (29) i Ešli Tomas (31), obe iz Filadelfije, u januaru su podelile zajedničke fotografije s Latojine vereničke žurke na Fejsbuku. Na nekima je bio i Latojin otac, Kenet Vimberli (48).

Petnaest godina Ešli je znala da čovek s kojim živi u istom domaćinstvu nije njen biološki otac. Ustanovilo se da je otac njene najbolje prijateljice, Kenet Vimberli i njen biološki otac.

Najbolja prijateljica Ešline pokojne majke je, videvši fotografiju komentarisala kako od ranije poznaje Latojinog oca Keneta i da nije imala pojma da joj je otac. Devojci je rekla i da su se ona i Ešlina majka družile s njim u mladosti.

“U tom sam trenutku shvatila da nešto ne štima. Zamolila sam gospođu da mi pošalje fotografiju najbolje majčine prijateljice pa sam je pokazala ocu, pitavši ga prepoznaje li je”, rekla je Ešli.

Kenet je odmah prepoznao ženu. A kasnije, kada mu je pokazana fotografija Ešline majke, prepoznao je i nju. Zapravo, kazao je da je s obema imao kratku romantičnu vezu.

Shvativši da je otac imao kratku vezu s Ešlinom majkom Mišel, Latoja je od Keneta zatražila da obavi DNK testiranje. Dana 21. februara stigli su rezultati koji su potvrdili da je on zaista Ešlin biološki otac.

Pročitajte još  Fejsbuk od oktobra do decembra 2020. suspendovao 1,3 milijardi lažnih profila

“Kad mi je Kenet kazao da je moj otac, isprva mi je bilo teško to da prihvatim i shvatim”, rekla je.

On joj je objasnio da mu njena majka nikad nije rekla da je trudna nakon njihove kratke tinejdžerske veze.

“Srećan sam što je Ešli moja ćerka. I svi su srećni što je ona deo porodice. To je jednostavno Božje djelo”, kazao je.

U objavi na Fejsbuku Latoja je napisala “Ljudi su godinama govorili da smo slične i ispitivali nas jesmo li sestre, a mi smo uvek odgovarale negativno. Ali, sada se ispostavilo da ipak jesmo! Zato toliko ličimo i zbog toga smo od šestog razreda nerazdvojne”.

Hina, N1

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare